• 3% sleva u platby převodem
Freestylová koloběžka Fuzion Pro X-3 White
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Freestylová koloběžka Fuzion Pro X-3 White

Freestylová koloběžka Fuzion Pro X-3 je koloběžka nabitá kvalitními komponenty, které z ní dělají ideální skútr do skateparku. Fuzion Pro X-3 je oblíbený model u mladých jezdců, kteří se učí zlepšovat své dovednosti, ale zároveň požadují stoprocentní výkon. Zcela přepracovaný model Fuzion Pro X-3 je vybaven lehkou a odolnou konkávní deskou z hliníku 6061, která je ideální pro provádění triků a skoků. Řídítka z vysoce pevnostní oceli jsou vybavena rukojeťmi Fuzion z měkčené gumy poskytují maximální kontrolu a pohodlí. Rychlá a hladká 85 PU kola s odolnými pokovenými kompozitními středy z ABS poskytují nekompromisní výkon. Speciálně navržená brzda od společnosti Fuzion slouží pro tiché a rychlé zastavení. Model PRO X-3 je vybaven výkonným kompresním systémem IHC, bezzávitovým hlavovým složením, zapouzdřenými ložisky a vidlicí Fuzion 3D Stamped Steel FAZE™, do které se vejdou kola o průměru 100 i 110 mm. Koloběžka je vybavena ložisky ABEC-9. Tato ložiska jsou nejen kvalitní, ale jsou také neuvěřitelně tichá. Díky vysoce kvalitním komponentům je koloběžka rychlá a zároveň robustní.
1 979 Kč (s DPH) 1 636 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Freestylová koloběžka Fuzion Pro X-3 je koloběžka nabitá kvalitními komponenty, které z ní dělají ideální skútr do skateparku. Fuzion Pro X-3 je oblíbený model u mladých jezdců, kteří se učí zlepšovat své dovednosti, ale zároveň požadují stoprocentní výkon. Zcela přepracovaný model Fuzion Pro X-3 je vybaven lehkou a odolnou konkávní deskou z hliníku 6061, která je ideální pro provádění triků a skoků. Řídítka z vysoce pevnostní oceli jsou vybavena rukojeťmi Fuzion z měkčené gumy poskytují maximální kontrolu a pohodlí. Rychlá a hladká 85 PU kola s odolnými pokovenými kompozitními středy z ABS poskytují nekompromisní výkon. Speciálně navržená brzda od společnosti Fuzion slouží pro tiché a rychlé zastavení. Model PRO X-3 je vybaven výkonným kompresním systémem IHC, bezzávitovým hlavovým složením, zapouzdřenými ložisky a vidlicí Fuzion 3D Stamped Steel FAZE™, do které se vejdou kola o průměru 100 i 110 mm. Koloběžka je vybavena ložisky ABEC-9. Tato ložiska jsou nejen kvalitní, ale jsou také neuvěřitelně tichá. Díky vysoce kvalitním komponentům je koloběžka rychlá a zároveň robustní. Technický popis: Materiál desky: hliník 6061 Materiál rukojetí: měkčená guma Materiál koleček: polyuretan (PU), pokovené kompozitní středy z ABS Tvrdost koleček: 85A Velikost koleček: 100 x 24 mm Ložiska: ABEC-9 Řidítka tvaru "Y" ve stylu BMX Šířka řídítek: 47 cm Výška řídítek: 83 cm (měřeno od země) Brzda: nášlapná brzda Hmotnost skútru: 3,2 kg Max. nosnost: 100 kg Norma: EN14619
F101718
10 ks
859050007060

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product