• 3% sleva u platby převodem
Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dětská koloběžka MONDO 18996 PRINCESS

985 Kč (s DPH) 814 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

KOLOBĚŽKA MONDO PRINCESS
Mondo dětská tříkolová koloběžka Princess je jedinečná a velmi kvalitní koloběžka, která splňuje nejvyšší standardy bezpečnosti, které podléhají nejpřísnějším evropským normám. Díky své nízké váze vhodná pro každé dítě do 20kg. Krásné a originální provedení této pohádkové koloběžky nadchne každého. Koloběžka má stabilní protiskluzovou podložku s  obrázkem, aby byla zajištěna co nejbezpečnější jízda pro vaše dítě.

Dětská tříkolová koloběžka je vybavena třemi kvalitními silikonovými kolečky, která se v případě potřeby dají jednoduše odmontovat a vyměnit za nová. Silikonová transparentní kolečka zvyšují pohodlnost při jízdě a jsou odolná vůči proražení. Konstrukce koloběžky je kombinací pevné kovové konstrukce a odolného plastu. Koloběžka pro děti Princess má výškově nastavitelná řidítka, která se dají nastavit podle potřeby vašeho dítěte, a proto koloběžka roste spolu s ním. Madla koloběžky jsou protiskluzová a zároveň příjemná na dotek. Celá koloběžka je provedena v motivu oblíbených Disney princezen. Motiv Princess je dodáván dle aktuálních skladových zásob.

Technický popis:
- Výrobce: Mondo

- Od 3 let
- Materiál koleček: Silikon
- Velmi lehká
- Nosnost: do 20kg
- Batůžek na řidítkách
- Ocelový rám
- Motiv: Disney Princess

18996
17 ks
8001011189960

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product