• 3% sleva u platby převodem
Zestaw ochronny Baseus Glitter przeźroczyste etui i szkło hartowane do iPhone 14 Pro Max (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Glitter Transparent Case and Tempered Glass Protective Kit pro iPhone 14 Pro Max (Blue)

263 Kč (s DPH) 217 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus Glitter Transparent Case and Tempered Glass Protective Kit pro iPhone 14 Pro Max

Pouzdro Baseus Glitter účinně chrání váš iPhone před pády a poškrábáním! Stylový design pouzdra dodá vašemu smartphonu zcela nový vzhled. Dokonale se přizpůsobí vašemu zařízení a nebrání v používání. Můžete ji snadno udržovat v čistotě. Dodává se také s tvrzeným sklem.


Komplexní ochrana vašeho zařízení

Nemusíte se bát, že se iPhone 14 Pro Max poškodí při náhodném pádu nebo nárazu. Odolné pouzdro Baseus poskytuje spolehlivou ochranu zařízení. Díky vyztuženým okrajům je bezpečný a kovový rám s inovativním ochranným systémem Air Armor účinně chrání objektiv.


Dokonalé přizpůsobení telefonu

Díky pečlivě promyšlenému designu pouzdro dokonale padne na iPhone 14 Pro Max. Nebrání přístupu k tlačítkům ani nezakrývá obrazovku. Je také extrémně tenký, takže je při používání telefonu prakticky nepostřehnutelný.


Jedinečný design

Pouzdro má také stylový design. Modré okraje pouzdra a průhledná zadní strana dají vašemu telefonu vyniknout! Je odolný proti potu a otiskům prstů a snadno se udržuje v čistotě. Pouzdro je vyrobeno z materiálů odolných proti žloutnutí, takže pod vlivem světla nemění barvu.


Zahrnuto

  • případ
  • tvrzené sklo

Specifikace:

Model ARMC021503
Kompatibilita iPhone 14 Pro Max
Barva Modrá
038948
44 ks
6932172615512

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product