• 3% sleva u platby převodem
Zestaw ochronny Baseus Frame przeźroczyste etui magnetyczne i szkło hartowane do iPhone 14 Plus (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Frame Transparentní magnetické pouzdro a ochranné tvrzené sklo pro iPhone 14 Plus (modré)

147 Kč (s DPH) 121 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus Frame Ochranný magnetický obal a sada tvrzeného skla pro iPhone 14 Plus (modrý)

Zajistěte, aby byl váš smartphone vždy v bezpečí! Ochranná sada Baseus Frame, která se skládá z magnetického pouzdra a tvrzeného skla, účinně chrání telefon před poškozením, tlumí pády a udržuje skvělý vzhled zařízení. Pouzdro je vybaveno držákem objektivu a stojánkem, který má působivou magnetickou sílu a zvyšuje pohodlí při používání. Je kompatibilní s iPhonem 14 Plus.


Úplné zabezpečení

Už se nemusíte stresovat při každém pádu telefonu. Pouzdro Baseus Frame je vyrobeno z odolného a vysoce pružného materiálu. Nový ochranný systém Air Armor a rámeček objektivu, který je o 1,2 mm silnější, maximalizují úroveň ochrany objektivu. Měkké a pružné okraje jsou navíc vybaveny 0,1 mm silnými vzduchovými polštáři, které účinně tlumí pády.


Úhledný design

Tento produkt Baseus je vyroben z pečlivě vybraných materiálů, které jsou odolné proti žloutnutí. Oleofobní povlak zajišťuje, že pouzdro odolává známkám používání, jako jsou otisky prstů a skvrny od potu. Telefon si zachová svůj estetický vzhled. Pro vaše pohodlí má výrobek výřezy pro tlačítka. Pouzdro má tloušťku pouhých 0,3 mm a dokonale padne na iPhone 14 Plus.


Propracovaný design

Pouzdro Baseus Frame účinně odvádí teplo, takže se nemusíte obávat přehřátí zařízení. Magnetické pouzdro je kompatibilní s bezdrátovými nabíječkami, magnetickými powerbankami a magnetickými stojánky. Silná, okamžitá a přesná magnetická adsorpce je možná díky 38 magnetům N52. Součástí balení je také tvrzené sklo, takže každá část vašeho smartphonu bude maximálně chráněna. Použití skla i pouzdra je velmi snadné. Vše pro vaše pohodlí!


Včetně:

  • Magnetické pouzdro
  • Tvrzené sklo
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce Baseus
Název Magnetické pouzdro řady Baseus Frame
Model ARJT030003
Materiál PC + TPU
Výrobní technika Vstřikování
Barva Modrá
Velikost 6,7 palce
Kompatibilita iPhone 14 Plus
038911
24 ks
6932172616618

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product