• 3% sleva u platby převodem
Zestaw ochronny Baseus Crystal przeźroczyste etui i szkło hartowane do iPhone 14 Plus
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Crystal Transparent Case and Tempered Glass Protective Kit pro iPhone 14 Plus

145 Kč (s DPH) 120 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus Crystal Transparent Case and Tempered Glass Protective Kit pro iPhone 14 Plus (Transparent)

Poskytněte svému smartphonu maximální zabezpečení. Ochranná sada Baseus Crystal, která se skládá z průhledného pouzdra a tvrzeného skla, účinně chrání telefon před poškozením a zachovává elegantní vzhled zařízení. Sada je kompatibilní s iPhonem 14 Plus.


Péče o telefon

Už vám někdy spadl telefon? Zapomeňte na stres, který s tím souvisí! Pouzdro Baseus je vyrobeno z odolného a vysoce pružného materiálu, který tlumí pády a chrání zařízení až o 50 % více než průměrné pouzdro. Nový ochranný systém Air Armor je navržen tak, aby chránil objektiv smartphonu. Vylepšené hrany jsou navíc opatřeny 0,1mm vzduchovými polštářky, které dále zvyšují odolnost proti poškození a zároveň zachovávají tenký design pouzdra.


Estetický design

Aby si pouzdro Baseus Crystal zachovalo čistý vzhled, bylo provedeno více než 10 000 laboratorních testů, při kterých byly promyšleně vybrány vysoce kvalitní materiály odolné proti žloutnutí. Bez ohledu na prostředí, ve kterém výrobek používáte, se nemusíte obávat ztráty jeho estetického vzhledu. Oleofobní povlak zajišťuje, že pouzdro odolává známkám používání, jako jsou otisky prstů a skvrny od potu. Pouzdro má tloušťku pouhých 0,3 mm a dokonale padne na iPhone 14 Plus.


Propracovaný design

Baseus Crystal účinně odvádí teplo, takže se nemusíte obávat přehřátí. Pro vaše pohodlí má pouzdro výřezy na tlačítka. Kromě toho je výrobek extrémně tenký, takže můžete pohodlně používat bezdrátovou nabíječku a nabíjet telefon, aniž byste museli sundávat pouzdro. Součástí balení je také tvrzené sklo, takže každá část vašeho smartphonu bude maximálně chráněna. Použití skla je velmi snadné. Vše pro vaše pohodlí!


Včetně:

  • Průhledné pouzdro
  • Tvrzené sklo
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce Baseus
Název Ultratenké pouzdro Baseus Crystal Series
Model ARJB010002
Materiál PC
Výrobní technika Vstřikování
Barva Transparentní
Velikost 6,7 palce
Kompatibilita iPhone 14 Plus
038903
21 ks
6932172616571

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product