• 3% sleva u platby převodem
Etui Baseus Glitter Magnetic do iPhone 14 Pro (fioletowe) +szkło hartowane +zestaw czyszczący
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Glitter Magnetic Case pro iPhone 14 Pro (fialový) + tvrzené sklo + čisticí sada

370 Kč (s DPH) 306 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus Glitter Magnetic Case pro iPhone 14 Pro (fialový) + tvrzené sklo + čisticí sada

Ujistěte se, že je iPhone 14 Pro řádně chráněn. Magnetické pouzdro Baseus Glitter účinně chrání iPhone 14 Pro před poškozením a díky zabudovaným magnetům umožňuje pohodlné používání indukčních nabíječek nebo magnetických držáků. Pouzdro zároveň neovlivňuje pohodlí při používání telefonu. V balení najdete také kvalitní ochranné tvrzené sklo a čisticí sadu.

Působivá magnetická síla

Příslušenství je vybaveno 38 magnety N52, které poskytují vysokou přitažlivou sílu. Můžete tak volně používat indukční nabíječky, magnetické držáky a powerbanky - smartphone nemusíte vyndávat z pouzdra! Magnetické pouzdro Baseus Glitter navíc neovlivňuje výkon bezdrátového nabíjení.

Spolehlivá ochrana

Pouzdro účinně chrání smartphone před poškozením, například při pádu nebo nárazu. Příslušenství také chrání jeho čočky. Je také vybaven odolným tvrzeným sklem, které chrání displej telefonu - už se nemusíte bát poškrábání! To vše znamená, že i když vám iPhone vypadne z ruky nebo do kapsy s klíči, nepoškodí se.

Vylepšený design

Zvolte nejvyšší kvalitu zpracování. Pouzdro má pozinkované rámečky, které mu dodávají zajímavý a stylový vzhled. Je vyroben z plastu PC odolného proti opotřebení, který je příjemný na dotek a ani po dlouhé době nežloutne. Nezakrývá také tlačítka iPhonu a je extrémně tenký - má tloušťku pouhých 0,5 mm. Telefon tak můžete i nadále pohodlně používat!

Zahrnuto

  • Případ
  • Tvrzené sklo
  • Čisticí sada

Specifikace

Výrobce Baseus
Název Magnetické pouzdro řady Glitter
Model ARMC010805
Barva Fialová
Materiál PC
Kompatibilita iPhone 14 Pro

040533
41 ks
6932172622503

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product