• 3% sleva u platby převodem
Etui Baseus Liquid Silica Gel do iPhone 14 Pro (fioletowe) +szkło hartowane +zestaw czyszczący
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Liquid Silica Gel Case pro iPhone 14 Pro (Purple) + Tvrzené sklo + Čistící sada

232 Kč (s DPH) 192 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus Liquid Silica Gel Case pro iPhone 14 Pro (Purple) + Tvrzené sklo + Čistící sada

Získejte komplexní ochranu pro svůj iPhone 14 Pro s pouzdrem Baseus Liquid Silica Gel, které chrání váš iPhone 14 Pro před poškozením a udržuje jej v čistotě. Příslušenství se dokonale přizpůsobí tvaru smartphonu a má navíc odnímatelný kryt objektivu. Součástí balení je také ochranné tvrzené sklo a speciální čisticí sada.

Vysoká kvalita zpracování

Pouzdro je vyrobeno z vysoce kvalitního silikonu, který je mimořádně odolný proti opotřebení. Díky tomu vám bude příslušenství dlouho dobře sloužit - nemusíte se obávat vyblednutí nebo zažloutnutí. Výrobek je také velmi příjemný na dotek a díky speciální povrchové úpravě nebude jeho čištění problém. Žádné otisky prstů, žádný prach, žádné šmouhy!

Perfektně se hodí

Příslušenství se dokonale přizpůsobí tvaru iPhonu 14 Pro a neovlivňuje pohodlí při používání. Je také vybaven přídavným krytem objektivu, který můžete odejmout, když ho nepotřebujete. Navíc je pouzdro velmi flexibilní - nebudete mít problém s jeho nasazením.

Spolehlivá ochrana

Silikagelové pouzdro Baseus Liquid účinně chrání váš smartphone před poškozením, například v důsledku nárazu nebo pádu. Přiložené tvrzené sklo navíc spolehlivě ochrání váš displej. Se zařízením Baseus bude váš telefon v bezpečí - i když vám spadne na zem nebo skončí v kapse s klíči, nic se mu nestane!

Zahrnuto

  • Případ
  • Tvrzené sklo
  • Čisticí sada

Specifikace

Výrobce Baseus
Název Pouzdro na tekutý silikagel
Model ARYT020405
Materiál Silikon
Barva Fialová
Kompatibilita iPhone 14 Pro

040542
76 ks
6932172622602

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product