• 3% sleva u platby převodem
Zestaw ochronny Baseus Frame przeźroczyste etui magnetyczne i szkło hartowane do iPhone 14 Pro Max (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Frame Transparentní magnetické pouzdro a ochranné tvrzené sklo pro iPhone 14 Pro Max (modré)

288 Kč (s DPH) 238 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Dostupnost: zboží je skladem u dodavatele
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus Frame Transparentní magnetické pouzdro a ochranné tvrzené sklo pro iPhone 14 Pro Max (modré)

Zajistěte, aby byl váš smartphone vždy v bezpečí. Ochranná sada Baseus Frame, která se skládá z magnetického pouzdra a tvrzeného skla, účinně chrání telefon před poškozením a tlumí pády. Navíc dokonale zvýrazňuje barvu vašeho zařízení. Pouzdro umožňuje bezdrátové nabíjení, což zvyšuje komfort používání. Sada je kompatibilní s iPhonem 14 Pro Max.


Úplné zabezpečení

Už se nemusíte stresovat při každém pádu telefonu. Pouzdro Baseus Frame je vyrobeno z odolného a mimořádně pružného materiálu. Nový ochranný systém Air Armor a rámeček objektivu byly zesíleny o 1,2 mm, aby se maximalizovala úroveň ochrany objektivu. Pružné okraje jsou navíc vybaveny 0,1 mm silnými vzduchovými polštáři pro vynikající tlumení nárazů.


Navrženo s ohledem na uživatele

Obal je vyroben z vysoce kvalitních materiálů, které jsou odolné proti žloutnutí. Oleofobní povlak zajišťuje, že pouzdro odolává známkám používání, jako jsou otisky prstů a skvrny od potu. Telefon tak bude vždy vypadat skvěle. Pouzdro dokonale padne na iPhone 14 Pro Max a nebrání přístupu k tlačítkům. Navíc má tloušťku pouhých 0,3 mm, takže si ho téměř nevšimnete.


Pečlivě navržený design

Pouzdro účinně odvádí teplo, takže se nemusíte obávat přehřátí zařízení. Magnetické pouzdro skvěle funguje s bezdrátovými nabíječkami, magnetickými powerbankami a magnetickými stojánky - díky 38 vestavěným magnetům v telefonu N52. V balení najdete také tvrzené sklo, které dále zvyšuje bezpečnost vašeho smartphonu. S instalací skla nebudete mít problém. Vše pro vaše pohodlí!


Včetně:

  • Magnetické pouzdro
  • Tvrzené sklo
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce Baseus
Název Baseus Magnetické pouzdro řady Frame
Model ARJT030103
Materiál PC + TPU
Výrobní technika Vstřikování
Barva Modrá
Velikost 6,1 palce
Kompatibilita iPhone 14 Pro Max
038912
24 ks
6932172616625

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product