• 3% sleva u platby převodem
Obudowa zewnętrzna dysku Orico SSD 2,5" + kabel USB 3.0 Micro B
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Orico 2,5" externí kryt SSD + kabel USB 3.0 Micro B

227 Kč (s DPH) 188 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Skříň pevného disku Orico 2189U3

Přeměňte svůj pevný disk na přenosné úložiště a chraňte své soubory před poškozením. Je vybaven rozhraním 3.0, poskytuje vysokou rychlost přenosu dat až 5 Gb/s a díky své univerzálnosti jej můžete připojit téměř k jakémukoli zařízení. Skříň je navržena tak, aby podporovala 2,5palcové disky SSD, což je nejběžnější standard mezi disky. Do pouzdra se vejde 2Tb disk, což je až 50 000 skladeb nebo 1500 filmů.

Snadná instalace

Umístění pevného disku do pouzdra je triviálně snadné. Jednoduše zatlačte a posuňte zadní kryt, vložte disk dovnitř, zavřete a je hotovo! Připojte se k zařízení bez jakýchkoli kontrol a používejte svou databázi, kdekoli chcete. Pomocí pouzdra můžete disk bezpečně přepravovat a bezpečně si ho vzít s sebou do batohu nebo tašky.

Spolehlivost a dlouhá životnost po mnoho let

Pouzdro je navrženo tak, aby se do něj snadno a bezpečně vešel pevný disk nebo v případě potřeby náhradní disk. Díky vestavěnému portu USB 3.0 můžete přenášet soubory rychlostí až 5 Gb/s, což je až desetkrát více než u rozhraní USB 2.0. Zajistěte si hladký a plynulý pracovní postup. Design kufříku vám umožní užívat si ho po celá léta, aniž by vypadl z módy, a hodí se do každé místnosti.

Široká kompatibilita

Univerzální vstup USB umožňuje připojení k mnoha zařízením a je kompatibilní se systémy Linux, Windows a IOS. Zanechte všech omezení, pracujte na zařízení, které vám nejlépe vyhovuje, a využijte jeho možností naplno.

Bezpečnost především

Zařízení je vybaveno několika bezpečnostními systémy, které chrání před celou řadou hrozeb. Patří mezi ně ochrana proti nadproudu, přetížení, přehřátí, přepětí, zkratu a rušení. Použité materiály chrání proti nárazům a otřesům.

Propracovaný design

Díky svému modernímu designu bude přístroj trendy po mnoho let. Na stole nezabírá žádné místo a dokonale zapadá do interiéru, ať už jej používáte doma nebo v kanceláři.

Specifikace:

Vinař Orico
Model 2189U3-BK-EP
Rozhraní USB 3.0 Micro B
Kompatibilní jednotky SATA HDD / SSD 2,5 palce / 7 - 9,5 mm
Podporovaná kapacita AŽ 2 TB
Označení Vestavěná LED dioda
Software Není vyžadováno© Žádné kontroly
Rychlost přenosu dat Až 5 Gb/s
Operační systémy Windows/Mac/Linux
Rozměry 125 x 80 x 14 mm
Příslušenství Kabel USB 3.0 Micro B
023182
106 ks
6936761871280

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product