• 3% sleva u platby převodem
Obudowa zewnętrzna dysku M.2 SATA, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5Gbps (czarna)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Externí kryt pro disky M.2 SATA, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5 Gb/s (černý)

319 Kč (s DPH) 264 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Externí kryt pro disky M.2 SATA, Orico PWM2-BK-EP, USB-C, 5 Gb/s (černý)

Nyní můžete disk M.2 SATA používat pohodlněji. Skříň Orico se velmi snadno instaluje a umožňuje přenášet soubory rychlostí až 5 Gb/s. Poskytuje stabilní a spolehlivý přenos a vyznačuje se širokou kompatibilitou. Je velmi lehký, praktický a zároveň robustní. Produkt podporuje disky s kapacitou až 4 TB.

Rychlý přenos souborů

Přenášíte často soubory mezi zařízeními? Nemusíte dlouho čekat, než vaše fotografie nebo dokumenty dorazí na místo určení! Skříň umožňuje přenos dat rychlostí až 5 Gb/s. Přenos potřebných souborů do počítače nebo notebooku tak zabere jen několik okamžiků!

Robustní konstrukce

K výrobě pouzdra se používá vysoce kvalitní hliníková slitina. Díky tomu je výrobek mimořádně trvanlivý a odolný proti poškození. Také se příliš nezahřívá. Pouzdro má také moderní, minimalistický design a je dostatečně praktické, abyste ho mohli mít neustále po ruce.

Spolehlivý výkon

Orico je vybaveno pokročilým čipem, který podporuje UASP a TRIM. To umožňuje stabilní, bezpečný a rychlý přenos. To se následně projeví v efektivním a spolehlivém výkonu výrobku. Skříň má také vestavěný indikátor LED, který vás informuje o jejím provozním stavu.

5.jpg

Široká kompatibilita - bezproblémová instalace

Produkt je kompatibilní s řadou SSD disků M.2, včetně modelů 2280, 2260, 2242 a 2230. Jeho instalace je také velmi snadná - nepotřebujete žádné další nástroje! Navíc kryt dokonale spolupracuje se systémy Windows, Mac OS, Linux a zařízeními se systémem Android, jako jsou notebooky.

Ještě více místa pro vaše soubory

Nemusíte se obávat, že vám dojde místo pro všechny potřebné soubory. Skříň je kompatibilní s disky o kapacitě až 4 TB. Můžete tak snadno ukládat fotografie, videa a dokumenty! Je to ideální řešení mimo jiné pro grafiky, fotografy a webové vývojáře.

Zahrnuto

  • Obal disku
  • Kabel USB-C na USB-A
  • Silikonové zátky
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Orico
Model PWM2-BK-EP
Barva Černá
Podporované protokoly SATA
Výstup USB 3.2 Type-C
Rychlost přenosu Až 5 Gb/s
Maximální kapacita jednotky 4 TB
Materiál Slitina hliníku + ABS
Délka kabelu 30 cm
Rozměry 124 x 35 x 14 mm
Kompatibilita SSD disky M.2 NGFF SATA 2230, 2242, 2260, 2280
Podporované systémy Windows, Mac OS, Linux, Android

041535
90 ks
6941788828179

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product