• 3% sleva u platby převodem
Obudowa zewnętrzna dysku Orico HDD 2,5" USB 3.0
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Externí kryt Orico pro 2,5" pevný disk USB 3.0

288 Kč (s DPH) 238 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Externí kryt Orico pro 2,5" pevný disk USB 3.0

Externí kryt na pevný disk Orico kombinuje odolnou konstrukci s pohodlím. Je vyroben z kvalitního PC materiálu, který poskytuje ochranu proti nárazům a bezproblémové čtení dat. Snadná instalace, stabilní rozhraní USB 3.0-B a výkonný řadič zajišťují časově nenáročnou a pohodlnou obsluhu. Široká kompatibilita s 2,5" pevnými disky a možnost připojení k různým zařízením činí z Orico ideální řešení pro ty, kteří si cení pohodlí a spolehlivosti.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/1

Propracovaný design

Skříň pro externí disky Orico byla pečlivě navržena tak, aby kombinovala kvalitní materiály s funkčností. Skříň je vyrobena z kvalitního PC materiálu, který se vyznačuje dobrou pružností a větší průhledností, což zajišťuje nejen lepší ochranu proti nárazům, ale také vyšší odolnost. Vnitřní přesné připojení je další výhodou této konstrukce - solidní výroba a těsné připojení zaručují plynulé čtení dat bez jakýchkoli překážek a lepší ochranu dat uložených na disku.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/2

Pohodlí při používání

Externí kryt Orico je navržen pro snadné a pohodlné používání. Instalace disku probíhá bez použití nářadí, takže je jednoduchá a rychlá. Kryt je vybaven robustním rozhraním USB3.0-B pro rychlé a spolehlivé připojení k počítači nebo jinému zařízení. Výkonný řadič zajišťuje plynulý provoz a přenos dat, čímž šetří čas a pohodlí.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/3

Široká kompatibilita

Pouzdro je kompatibilní s 2,5" pevnými disky, takže jej lze použít s celou řadou pevných disků. Navíc jej můžete snadno připojit k televizoru a sledovat filmy nebo televizní pořady v HD rozlišení nebo jej připojit ke konzoli PS 4 a volně hrát hry či k routeru Mi 3 a stahovat filmy. Všechny tyto funkce dělají z outdoorového pouzdra Orico prvotřídní uživatelský zážitek.

Orico/2139U3-V1-CR-EP/4
Výrobce: Orico
Model 2139U3-V1-CR-EP
Rozměry 125 × 79 × 13 mm
Materiál PC
Kompatibilita 2,5" PEVNÝ DISK
Kapacita 6 TB
Výstupní port USB 3.0
046842
457 ks
6941788874572

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product