• 3% sleva u platby převodem
Tug of War lano na přetahování délka 25 m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tug of War lano na přetahování délka 25 m

Správná přetahovaná se neobejde bez kvalitního vybavení, jakým je naše odolné lano z přírodní juty, za bezkonkurenční cenu.
1 634 Kč (s DPH) 1 350 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Přetahování lanem je oficiální sportovní disciplína, která má svá daná pravidla. Stejně tak to ale může být skvělá kolektivní zábava při vesnických slavnostech, letních táborech, dětských sportovních dnech, firemních teambuldingových akcích atd. Přesně pro tyto účely je určené lano na přetahování Merco Tug of War vyrobené z kvalitní přírodní juty pro maximální přilnavost. Přetahovací lano Merco Tug of War si můžete objednat v délkách: 15 metrů (průměr lana 2 cm a hmotnost 4 kg) 20 metrů (průměr lana 2,5 cm a hmotnost 6 kg) 25 metrů (průměr lana 3 cm a hmotnost 10 kg).
27411_30774
20 ks
8591792307740
Délka
25 m
Země původu
Čína
Celní sazebník
56079020

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product