• 3% sleva u platby převodem
Dalmierz laserowy Deko Tools LRD110 (Zasięg 70m)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Laserový dálkoměr Deko Tools LRD110 (dosah 70 m)

659 Kč (s DPH) 545 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Laserový dálkoměr Deko Tools LRD110

Laserový dálkoměr je praktické zařízení, které umožňuje přesné měření vzdáleností mezi objekty. Výrobek společnosti Deko Tools se vyznačuje přesností ±2 mm a dosahem až 70 m. Umožňuje výběr jednotek, jako jsou metry, stopy a palce, a díky vestavěnému LCD displeji se snadno ovládá. Má také vodováhu a nabízí několik užitečných funkcí. K napájení stačí 2 baterie AAA (nejsou součástí balení).

Přesná měření

Zařízení nabízí laser třídy II s vlnovou délkou 620-690 nm a dosahem 70 m. Vzdálenost měří v překvapivě krátkém čase - jedno měření trvá jen asi 0,25 s. Můžete si také vybrat z několika dostupných jednotek délky (m, ft, in) a plochy (m2, ft2). Dálkoměr navíc umožňuje uložit až 20 skupin dat z předchozích měření.

Více aplikací

Laserový dálkoměr nachází široké uplatnění jak v domácnosti, například při renovačních pracích, tak i při profesionálních úkolech. Používá se mimo jiné ve stavebnictví a architektuře. Je užitečný pro přesné měření místností a terénu a bude nepostradatelný při dokončovacích pracích v exteriéru i interiéru.

Vylepšený design

K výrobě přístroje byly použity vysoce kvalitní materiály. Díky tomu je dálkoměr mimořádně odolný a odolný proti poškození. Snadno dosažitelná tlačítka usnadňují používání a vestavěný LCD displej poskytuje rychlý přístup ke klíčovým informacím. Výrobek je také vybaven vodováhou, takže jej můžete snadno správně umístit vzhledem k povrchu.

Řada užitečných funkcí

Dálkoměr Deko Tools nabízí také řadu užitečných funkcí, které vám usnadní práci. Patří sem jednoduchá a spojitá měření s minimálními a maximálními hodnotami, měření plochy, měření objemu a měření pomocí Pythagorovy věty. Navíc se laser automaticky vypne po 30 sekundách nečinnosti a dálkoměr se vypne po 180 sekundách - nemusíte se bát, že byste zapomněli.

Specifikace

Výrobce Nástroje Deko
Model LRD110-70M
Rozsah měření 0-70 m
Přesnost měření ±2 mm
Jednotka měření délky m, ft, in
Jednotka pro měření povrchu m2, ft2
Typ laseru 620-690 nm
Laserová třída II,
Čas na měření Přibližně 0,25 s
Doba osvětlení displeje 30 s
Automatické vypnutí Laser: po 30 s;
Dálkoměr: po 180 s;
Napájení 2x baterie AAA 1,5 V (není součástí dodávky)
Počet měření na sadu baterií Přibližně 5000
Měření teploty ra 0-40°C
Skladovací teplota -20-65°C
Rozměry 112 x 41 x 24 mm
Hmotnost 135 g
Funkce Jednorázové měření, spojité měření, maximální/minimální hodnota, měření plochy, měření objemu, měření Pythagorovou větou

034760
62 ks
6974491586814

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product