• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna żarówka LED Wi-Fi MSL120 Meross (HomeKit)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá LED žárovka Wi-Fi MSL120 Meross (HomeKit)

292 Kč (s DPH) 241 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrá LED žárovka Meross MSL120HK (HomeKit)

Užijte si pohodlné dálkové ovládání osvětlení a vytvořte jedinečnou atmosféru pro každou příležitost. Chytrá LED žárovka Meross MSL120 umožňuje libovolně nastavit jas, teplotu barvy a dokonce i barvu světla a je mimořádně energeticky účinná. Můžete jej pohodlně ovládat na dálku prostřednictvím aplikace Meross. Je také kompatibilní s Apple HomeKit, Amazon Alexa a Google Assistant, takže ji můžete ovládat hlasem.

Dálkové ovládání osvětlení

Zapomněli jste někdy před odchodem z domu zhasnout světla? Nyní už to není problém - žárovku můžete kdykoli vypnout pomocí chytrého telefonu! Aplikace Meross umožňuje ovládat zařízení odkudkoli - v práci, v restauraci nebo dokonce na dovolené v zahraničí. Nyní máte vše, co potřebujete, na dosah ruky! Produkt také spolupracuje s Apple HomeKit, Samsung SmartThings, Amazon Alexa, Google Assistant a Line Clova.

Chytrá domácnost přizpůsobená vašemu životnímu stylu

Už nemusíte zhasínat světla, když odcházíte do práce, ani je zapínat, když se vracíte. Chytrá LED žárovka Meross se vám přizpůsobí! Jak to funguje? Stačí nastavit plán. Nechte světla automaticky rozsvítit v 7:00, když vstáváte, a zhasnout v 8:00, když jdete do práce. Vracíte se obvykle domů kolem 17:00? Nastavte světla na uvítanou! Možnosti jsou téměř nekonečné.

Vytvořte si doma správnou atmosféru

Věděli jste, že barva a intenzita osvětlení může fantasticky podtrhnout charakter příležitosti a dokonce ovlivnit naši náladu? Meross vám umožňuje využít podobné možnosti! Žárovka LED umožňuje zvolit jas a teplotu barvy osvětlení a dokonce i jeho barvu! Díky široké škále barev RGB si jistě vyberete ten správný odstín. Snadno tak vytvoříte dokonalou atmosféru pro romantickou večeři, filmový večer nebo domácí párty!

Jen několik slov

Nechce se vám vstávat z postele a zhasínat světla? Jste zaneprázdněni vařením a potřebujete zapnout lampu? Nyní už to není problém! LED lampa Meross MSL120 je kompatibilní s hlasovými asistenty Siri, Google Assistant a Amazon Alexa. To znamená, že jej můžete pohodlně ovládat hlasem. Stačí zadat příslušný příkaz a sledovat, jak se světlo rozsvěcuje, zhasíná, rozjasňuje nebo modrá.

Snadná instalace a energetická účinnost

Zvolte ekologické a šetrné k životnímu prostředíúspornější řešení. Žárovka spotřebovává velmi málo elektřiny - ve srovnání s podobnými modely ušetří až 78,3 % energie. Instalace a nastavení není problém. Pro správnou funkci zařízení stačí stávající připojení Wi-Fi ve vaší domácnosti - není třeba kupovat žádné další rozbočovače. S Merossem se můžete rozloučit s vysokými účty za elektřinu a ušetřit peníze!

Zahrnuto

  • Chytrá LED žárovka
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Meross
Model MSL120HK
Verze EU
Přístup na 200-240 V ~ 50/60 Hz
Jas 810 lm, ekvivalent 60 W
Stmívatelné Ano
Teplota barev Nastavitelný, 2700-6500K
RGB Ano
Úhel rozložení světla 180°
Pohotovostní výkon <0,5 W
Spotřeba energie 9 W
Doživotní Přibližně 22,8 let při používání přibližně 3 hodiny denně.
Formální faktor A19
Anténa 1 vnitřní anténa
Bezdrátový standard IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R
Bezdrátové zabezpečení

Podporuje 64/128bitový WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK

*Nepodporuje podnikové Wi-Fi

Certifikáty USA: FCC, UL; EU: CE, RoHS, WEEE; JP: Telec, PSE
Systémové požadavky iOS 13.0 nebo novější, Android 4.1 nebo novější, existující připojení Wi-Fi
Provozní teplota 0°C - 40°C
Skladovací teplota -40°C - 70°C
Provozní vlhkost 10-90 % (bez kondenzace)
Okolní vlhkost během skladování 5 - 90 % (bez kondenzace)
Aplikace Meross
Kompatibilita Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assistant, Samsung SmartThings
030244
153 ks
680306683277

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product