• 3% sleva u platby převodem
Smart żarówka Wifi LED RGB Broadlink LB4E27
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Broadlink LB4E27 Wifi LED RGB Smart Bulb

141 Kč (s DPH) 117 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Broadlink LB4E27 WiFi LED RGB Smart Bulb

Pořiďte si světlo, které vám umožní přizpůsobit náladu vašim konkrétním podmínkám a potřebám. Žárovka Broadlink LB4E27 nabízí osvětlení RGB. Můžete libovolně nastavit barvu, jas nebo teplotu barev a používat pohodlné ovládání pomocí aplikace nebo hlasového asistenta.

Mnoho možností

Plánujete filmový večer nebo třeba taneční párty? S osvětlením Broadlink získáte dokonalé prostředí pro každou příležitost! Žárovka nabízí výběr barev RGB, jasu a teploty barev. Efekty můžete také kombinovat do scén a ukládat je, abyste mohli spustit svá oblíbená nastavení jediným kliknutím.

Pohodlné ovládání

Užijte si pohodlí dálkového ovládání pomocí aplikace Broadlink. V aplikaci můžete nastavit všechny parametry žárovek a naplánovat časové plány. To vám pomůže automatizovat každodenní rutinu. Navíc můžete používat hlasové ovládání - prostřednictvím Amazon Alexa, Google Assistant, FastCon nebo IFTTT.

Další funkce

Objevte praktické funkce zařízení Broadlink! Žárovku můžete přizpůsobit své každodenní rutině. Režim východu a západu slunce umožňuje zapnout světlo ve správný čas, aby podpořilo vaše zvyky. Navíc můžete využít režim zabezpečení domácnosti, který rozsvítí světla, když jste pryč, a vytvoří tak dojem, že jste doma.

Specifikace:

Výrobce Broadlink
Model LB4E27
Tvar A60
Jmenovitý výkon 10 W
Jmenovité napětí AC 220-240V, 50/60Hz
Jas 800 lm
Rozměry φ60 x 117 mm
Komunikace Wi-Fi 802.11b/g/n (2,4 GHz)
Kompatibilita systému iOS 11 / Android™ 5.1 nebo novější
Certifikáty CE, ROHS, RCM
Teplota barev Teplý/chladný (2700 - 6500K)

036081
356 ks
6924826708947

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product