• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna taśma LED NiteBird SL3 (2x5m), Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá LED páska NiteBird SL3 (2x5 m), Tuya

455 Kč (s DPH) 376 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Chytrá LED páska NiteBird SL3 (2x5 m), Tuya

Páska NiteBird Smart LED Tape zajistí krásné a atmosférické osvětlení ve vaší domácnosti. Zařízení nabízí možnost ovládání pomocí aplikace a chytrých hlasových asistentů, jako jsou Amazon Alexa a Google Home. Užijte si ovládání osvětlení, i když jste mimo domov! Zařízení podporuje pásmo WiFi 2,4 GHz. 2 LED pásky o délce 5 m jsou součástí balení.


Sviťte do rytmu hudby

Díky mikrofonu zabudovanému v pásku lze zařízení přepnout do režimu, kdy se bude světlo měnit v rytmu hudby. Jedná se o zajímavé řešení pro domácí párty - díky němu poskytnete sobě i svým hostům další atrakci!


Různé scény

LED pásek nabízí možnost nastavení 8 připravených scén, které pomohou proměnit váš domov v živé a rozmanité prostředí - vyberte si podle své nálady! Můžete si také přizpůsobit barvu světla a nastavit jeho jas. Toto osvětlení je ideální například do koupelny, kuchyně, obývacího pokoje, ke stropu, na schody, ke stolu a kolem televizoru.


Neomezené

Pomocí aplikace můžete vytvořit skupinu pásků, které lze ovládat současně. To nám ušetří čas, když chceme sjednotit osvětlení v domácnosti. Pásky lze ovládat z různých zařízení.


Přiložená stránka

  • NiteBird SL3 x2 Chytrý LED pásek
  • Uživatelská příručka v polštině

Specifikace: V případě potřeby je možné použít i další zařízení:

Výrobce: NiteBird BiteBird, s. r. o: NiteBird
Model: SL3
Přístup Napájení 12V/1A
Délka 5 m
Připojení WiFi (2,4GHz)
Použití TuyaSmart, Gosund
Kompatibilita Amazon Alexa, Google Assistant
024664
4912 ks
6972391282324

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product