• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna żarówka Yeelight W1 GU10 (ściemnialna) 1szt
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní žárovka Yeelight W1 GU10 (stmívatelná) 1ks

225 Kč (s DPH) 186 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Značka Yeelight je součástí ekosystému Xiaomi.

Yeelight GU10 Dimmable - chytrá, energeticky úsporná žárovka

Chytrá stmívatelná žárovka Yeelight GU10 nejen fantasticky osvětluje místnosti ve vaší domácnosti, ale také umožňuje nastavit jas světla. Její instalace je velmi snadná a díky dálkovému ovládání a možnostem seskupování je její používání ještě snazší a zábavnější. Zařízení je také energeticky úsporné - v pohotovostním režimu spotřebuje pouze 0,23 W. Při jeho používání se tedy nemusíte obávat vysokých účtů za elektřinu.

12Yeelight/YLDP004/1

Nastavení jasu světla

Jednou z nejdůležitějších funkcí žárovky je nastavení jasu světla, které generuje. Pomocí této funkce můžete osvětlení snadno přizpůsobit svým preferencím, potřebám nebo zvláštní příležitosti. Nastavte velmi jasné světlo, když se potřebujete na chvíli soustředit - například když pracujete nebo se učíte. Dáváte přednost relaxaci a odpočinku? Zvolte měkkou záři, která podporuje klid.

12Yeelight/YLDP004/2

Dálkové ovládání osvětlení

Přidáním žárovky do aplikace Yeelight získáte možnost dálkového ovládání. Když tak učiníte, budete moci pomocí chytrého telefonu světlo zapínat a vypínat, nastavovat jas, nastavovat rozvrhy nebo vytvářet scény. Výrobek je také kompatibilní s aplikacemi Google Assistant, Amazon Alexa a Samsung SmartThings, takže vám s jeho používáním pomůže i váš chytrý asistent.

12Yeelight/YLDP004/3

Seskupte žárovky pro ještě pohodlnější ovládání

Věděli jste, že nemusíte ovládat každou žárovku zvlášť? Pokud chcete, použijte možnost seskupení a ovládejte jich tolik, kolik chcete najednou. Stmívatelná žárovka GU10 má úhel rozložení světla 36°, takže je vhodné jich například v obývacím pokoji nebo ložnici nainstalovat několik, pak je seskupit a libovolně nastavit jejich provoz podle příležitosti. Tímto způsobem zajistíte, že místnosti ve vaší domácnosti budou osvětleny přesně podle vašich představ.

12Yeelight/YLDP004/4

Snadná instalace

Navzdory svým velkým schopnostem se zařízení velmi snadno používá. Snadno se také nastavuje. Stačí zašroubovat žárovku, připojit ji k Wi-Fi a v několika jednoduchých krocích ji nastavit - celým procesem vás provede aplikace Yeelight. Od možnosti pohodlně ovládat chytré osvětlení vás dělí jen pár okamžiků.

12Yeelight/YLDP004/5

Šetřete elektřinu a peníze

Energeticky úsporná stmívatelná žárovka GU10 je šetrná k životnímu prostředí a její provoz je levný. V pohotovostním režimu nespotřebovává mnoho energie a její maximální výkon je pouze 4,8 W. To znamená, že se při jejím používání nemusíte obávat vysokých účtů. Stmívatelná žárovka GU10 vám poskytne nejen osvětlení snů, ale také vám ušetří elektřinu a peníze!

12Yeelight/YLDP004/6

Včetně

  • Uživatelská příručka
Výrobce Yeelight
Název Yeelight Smart LED Bulb GU10 (stmívatelná)
Model YLDP004
Rozměry Ø50x54 mm
Hmotnost 52,5 g
Jas 350 lm
Teplota barev 2700 K
Napětí 220-240 V ~ 50/60 Hz
Jmenovitý výkon 4,8 W
Provozní teplota -10 °C - 40 °C
Provozní vlhkost prostředí 0-85 % rF
CRI Ra 80
IP IP20
Spotřeba energie v pohotovostním režimu ≤ 0,5 W
Účiník 0,5
Bezdrátové připojení WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2,4GHz
Účinnost napájení F
Životnost 15 000 h
Podporované operační systémy Android 4.4 (nebo novější) a IOS 9.0 (nebo novější)
Úhel rozložení světla 36°
Počet kusů v balení 1
025583
60 ks
608887786774

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product