• 3% sleva u platby převodem
Yeelight GU10 Smart Bulb W4 (stmívatelná) - 1ks
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Yeelight GU10 Smart Bulb W4 (stmívatelná) - 1ks

312 Kč (s DPH) 258 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Značka Yeelight je součástí ekosystému Xiaomi.

Yeelight GU10 Color - chytrá žárovka, která dokáže svítit milionem barev.

Žárovka Yeelight GU10 Color dokáže zářit více než 16 miliony barev, což vám umožní vytvořit nezapomenutelnou atmosféru v každé situaci. Snadno se používá a je energeticky úsporná - splní očekávání i těch nejnáročnějších uživatelů. Můžete si s ní nastavit nejen barvu světla, ale také jeho jas a teplotu. Zařízení je kompatibilní s chytrými asistenty, jako jsou Google a Alexa, takže máte možnost jej ovládat hlasem nebo chytrým telefonem.

Volné nastavení světelných parametrů

GU10 Color bude svítit přesně podle vašich představ. Pomocí speciální aplikace můžete snadno nastavit barevnou teplotu světla i jeho jas a barvu. Můžete tak zajistit, aby vaše osvětlení dokonale odpovídalo dané příležitosti. Setkání s přáteli, romantická večeře, klidný večer se šálkem čaje a oblíbeným televizním seriálem - s Yeelight vždy vytvoříte jedinečnou atmosféru. Chcete více? Synchronizujte světlo s hudbou a sledujte, jak se mění v rytmu hudby - ideální pro domácí večírky!

Perfektní volba pro každého hráče

Máte rádi počítačové hry? Yeelight GU10 nabízí něco i pro vás! Žárovka je kompatibilní s herními platformami Razer Chroma a Overwolf, takže můžete přizpůsobit osvětlení tempu hry. Vyzkoušejte tyto možnosti a užijte si úžasné světelné efekty způsobené různými herními událostmi. S Yeelight se můžete spolehnout na ještě větší pohlcení!

Snadná konfigurace a dálkové ovládání

Nemusíte se starat o složité nastavení GU10 Color. Stačí žárovku zašroubovat, poté ji připojit k Wi-Fi a přidat do aplikace Yeelight. Celý proces je nesmírně jednoduchý. Zařízení můžete také spárovat s aplikacemi Google Assistant, Samsung SmartThings a Amazon Alexa. Od pohodlného dálkového ovládání osvětlení vás tak dělí opravdu jen kousek - můžete ho ovládat přímo v aplikaci nebo jednoduchými hlasovými příkazy.

Pohodlné ovládání více žárovek

Úhel rozložení světla žárovek GU10 Color je 36° - můžete tedy úspěšně nainstalovat několik žárovek a optimálně osvětlit vybrané místnosti. Výrobky lze také seskupit a ovládat je současně. Nemusíte tak ovládat každou žárovku zvlášť. Pokud vytvoříte skupinu, stačí zapnout jedno zařízení nebo nastavit jeho parametry a ostatní budou okamžitě následovat.

Šetrné k životnímu prostředí

Široké možnosti žárovky jdou ruku v ruce s její energetickou účinností. Maximální příkon naovládání je 4,5 W a v pohotovostním režimu spotřebuje pouze 0,4 W. To znamená, že jeho používáním ušetříte elektrickou energii i peníze. Vsaďte na tuto ekologickou žárovku a zapomeňte na příliš vysoké účty!

Specifikace: žárovka je určena pro domácnosti, které se vyznačují nízkou spotřebou energie:

Výrobce: Výrobce: Yeelight
Název Yeelight Smart LED žárovka GU10 (vícebarevná)
Model YLDP004-A
Rozměry Ø50x54 mm
Hmotnost 52,5 g
Jas 350 lm
Teplota barev 2700 K - 6500 K
Napětí 220-240 V ~ 50/60 Hz
Jmenovitý výkon 5 W
Provozní teplota -10 °C - +40 °C
Provozní vlhkost 0-85 % rF
CRI Ra 80
IP IP20
Spotřeba energie v pohotovostním režimu ≤ 0,5 W
Účiník 0,5
Bezdrátové připojení WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2,4GHz
Energetická účinnost F
Životnost 15 000 h
Podporované operační systémy Android 4.4 (nebo novější) IOS 9.0 (nebo novější)
Úhel rozložení světla 36°
Počet kusů v balení 1
043650
23 ks
6924922222484

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product