• 3% sleva u platby převodem
Smart žárovka LED Yeelight Smart Bulb 1S (bílá)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Chytrá žárovka LED Yeelight Smart Bulb 1S (bílá)

312 Kč (s DPH) 258 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Yeelight W3 Smart Bulb (barevná)

Vytvořte si jedinečnou atmosféru pomocí chytré žárovky Yeelight W3, která umožňuje libovolně nastavovat parametry světla, jako je jas, teplota a dokonce i barva. Je kompatibilní se službou Google Assistant a dalšími platformami, takže její používání je úžasně snadné a zábavné. Můžete ji také synchronizovat s hudbou a dokonce i s oblíbenou počítačovou hrou díky integraci Razer Chroma. W3 je také energeticky úsporný - v pohotovostním režimu spotřebuje méně než 0,5 W energie. Díky použití nových technologií a vylepšení má žárovka široké možnosti známé z modelu 1S a nabízí ještě atraktivnější cenu.

Jedinečné osvětlení pro každou příležitost

Inteligentní žárovka Yeelight W3 bude svítit přesně tak, jak chcete. Nastavte si jas světla a teplotu barev podle svých potřeb. Vyberte si z 16 milionů barev a vytvořte jedinečnou atmosféru pro každou příležitost - sváteční večeře, rodinné setkání, filmový večer s přáteli nebo romantické rande? S osvětlením W3 vytvoříte tu správnou atmosféru v každé situaci.

Ponořte se ještě více do světa své oblíbené hry

Kompatibilní s herními platformami Razer Chroma a Overwolf. Díky tomu je možné žárovku synchronizovat s konkrétními hrami a vychutnat si fantastické světelné efekty vyvolané událostmi odehrávajícími se na obrazovce. Vyzkoušejte tuto funkci a dopřejte si zcela nový a nezapomenutelný zážitek. S žárovkou Yeelight si můžete vychutnat ještě více pohlcující herní zážitek!

Fantastické řešení pro večírky

Plánujete domácí párty? W3 (barva) má pro vás něco speciálního! Díky světelné funkci synchronizované s hudbou můžete vytvořit ještě velkolepější atmosféru - světelné efekty, které se mění s hudbou, poskytnou vám i vašim hostům neuvěřitelnou zábavu. Tancujte a sledujte, jak světla tančí s vámi!

Snadné a pohodlné ovládání pomocí aplikace Yeelight

Vestavěná Wi-Fi a aplikace Yeelight umožňují rychlou instalaci žárovky. Nemusíte ani používat další rozbočovače nebo ovladače. Celý proces konfigurace je mimořádně jednoduchý - snadno se s ním seznámíte. Tím však možnosti, které aplikace nabízí, nekončí. S její pomocí můžete žárovky ovládat na dálku - zapínat a vypínat světlo a také nastavovat pracovní plány. Můžete také využít mnoho dostupných scén a dokonce si vytvořit vlastní.

Dálkové ovládání s inteligentním asistentem

To není všechno! Yeelight W3 (barevný) je kompatibilní s Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT a Samsung SmartThings. Přidejte jej do systému, který používáte každý den, a pohodlně ovládejte všechna svá chytrá zařízení z jediné aplikace. K ovládání žárovky pomocí chytrého asistenta můžete použít i hlas - stačí pár jednoduchých slov a můžete pohodlně zhasnout nebo rozsvítit světlo, aniž byste se museli hnout z pohovky!

Ovládání více žárovek současně

Chcete používat více než jednu žárovku Yeelight? Máme pro vás skvělou zprávu! Žárovky W3 umožňují skupinové ovládání, což znamená, že nemusíte zapínat a nastavovat každou jednotku zvlášť. Vytvořte skupinu pomocí aplikace - jakmile tak učiníte, stačí několik kliknutí nebo jednoduchý hlasový příkaz k ovládání více žárovek najednou.

Váš nový způsob, jak ušetřit peníze

Ekologická žárovka Yeelight W3 (barevná) je také neuvěřitelně energeticky účinná. V pohotovostním režimu spotřebuje pouze 0,3 W. Už se nemusíte obávat příliš vysokých účtů za elektřinu. Yeelight používá optimalizovanou elektroniku, která vám umožní šetřit energii, a tedy i peníze.

Balíček obsahuje také:

  • Uživatelská příručka

Specifikace

Značka Yeelight
Název W3 Smart LED žárovka (vícebarevná)
Model YLDP005
Velikost Ø60x116 mm
Hmotnost 160g
Podstavec lampy E27
Jas 900 lm, nastavitelný
Teplota barev 1700-6500K, nastavitelná
Napětí 220-240 V ~ 50/60 Hz 0,04 A
Jmenovitý výkon 8W
Provozní teplota -10 °C až 40 °C
Provozní vlhkost 0-85 % rF
CRI Ra80
Úroveň IP IP20
Doba zahřátí na 60 % světla Okamžité plné osvětlení
Počet spínacích cyklů (zapnuto/vypnuto) >15,000
Účinek 0.5
Svítivost 105lm/W
Bezdrátové připojení WLAN IEEE 802.11 b/g/n 2,4GHz
Výkon v pohotovostním režimu ≤0.5W
Energetická účinnost A
Životnost 15 000h
Kompatibilita Android 4.4 nebo vyšší/iOS 9.0 nebo vyšší

026237
910 ks
608887786811

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product