• 3% sleva u platby převodem
Mini kompresor samochodowy Baseus (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Mini autokompresor Baseus (černý)

808 Kč (s DPH) 668 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Baseus CRCQ000001 Mini kompresor do auta

Nemáte cestou do práce v pneumatikách vzduch? Mini kompresor Baseus vám v takových situacích spolehlivě pomůže. S jeho pomocí rychle nafouknete vzduch v pneumatikách nebo míčích. Díky kompaktnímu provedení přístroje jej můžete snadno uskladnit. Lze jej napájet z jakékoli 12V zásuvky automobilu a LED displej poskytuje pohodlný přístup k nejdůležitějším informacím.

2.jpg

Nikdy vás nezklame

Mini kompresor Baseus je zařízení, na které se můžete spolehnout! Motor výrobku dosahuje až 18 000 otáček za minutu, takže můžete rychle doplnit vzduch například do míče. Pouhá jedna minuta stačí k naplnění pneumatiky 30 l vzduchu. A 4 pneumatiky automobilu nafouknete přibližně za 25 minut.

5.jpg

Inteligentní ovládání

Další výhodou je inteligentní huštění. Nastavte požadovaný tlak a nechte čerpadlo běžet - po dosažení požadovaného tlaku se mini kompresor automaticky zastaví. S pneumatikami Baseus si můžete vždy užívat pohodlnou jízdu.

4.jpg

LED displej

Aby bylo používání mini kompresoru pohodlné, je zařízení vybaveno LED displejem, který vám poskytne nejdůležitější informace. Displej vám zobrazí naměřený tlak během používání v jednotkách PSI nebo Bar.

7.jpg

Kompaktní

Zařízení Baseus můžete mít stále u sebe. Mini kompresor váží pouhých 480 g a má rozměry 220 x 46 x 48 mm, takže se vám snadno vejde do batohu, tašky nebo do přihrádky v autě. Výrobek je navíc vybaven svítilnou, která usnadňuje jeho používání po setmění.

3.jpg

Součástí balení je

  • Mini kompresor
  • 2 hroty
  • Jehla
  • Trubička
  • Nabíjecí kabel
Výrobce Baseus
Model CRCQ000001
Vstupní napětí 12 V (přes zásuvku zapalovače automobilu)
Zdroj světla LED
Rozsah tlaku 0,2-150 PSI
Délka trubice 18 cm
Rychlost čerpání 30 l/min
Rozměry 220 x 46 x 48 mm
Hmotnost 480g
Délka kabelu 3m
Barva černá
030396
1104 ks
6932172603175

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product