• 3% sleva u platby převodem
Blender Deerma NU05
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Blender Deerma NU05

551 Kč (s DPH) 455 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Deerma NU05 - Váš vysněný mixér

Pokročilý mixér Deerma vám umožní rychle a pohodlně připravit oblíbené koktejly, ať jste kdekoli. Zařízení je vyrobeno z odolných materiálů, které zaručují efektivní a spolehlivý provoz. Bezdrátový, vybavený výkonným zubatým nožem a baterií až na 15 dní provozu, splní všechna vaše očekávání a umožní vám vychutnat si lahodné a zdravé smoothies každý den.







Získejte svou denní dávku vitamínů

Díky tomuto spolehlivému mixéru můžete pít čerstvé koktejly prakticky každý den. Je to rychlý, snadný a zábavný způsob, jak pečovat o své zdraví. Deerma pomůže dodat vašemu tělu denní dávku vitamínů. Snadno připravíte dietní smoothie, osvěžující džus nebo pyré pro své dítě - možnosti jsou nekonečné! Mixér má kapacitu až 400 ml - optimální množství, abyste se vyhnuli oxidaci a vychutnali si lahodnou chuť a svěžest nápoje.

4.jpg



Pohodlný a bezpečný provoz

Spotřebič se zapíná dvojím stisknutím velkého tlačítka. To zabraňuje náhodnému spuštění mechanismu a zvyšuje bezpečnost používání. Speciální ochranný systém navíc zabraňuje zapnutí mixéru, pokud není nasazen šálek. Díky tomu se přístroj nejen pohodlně používá, ale nepředstavuje pro uživatele ani nejmenší nebezpečí.

4_1.jpg



Užijte si rychlé nabíjení

Výkonná baterie s kapacitou 1500 mAh se nabije přibližně za 3 hodiny. Po této době můžete připravit až 8 šálků čerstvého nápoje. Díky tomu můžete svému tělu rychle dodat obrovskou dávku vitamínů téměř v každé situaci! Kromě toho je mixér vybaven ochranným systémem, který signalizuje nízký stav baterie, což umožňuje prodloužit jeho životnost.

1_1.jpg



I s ledem si rychle poradí

Extrémně efektivní provoz zajišťuje výkonný motor s 21 000 otáčkami za minutu, který rychle uvádí do pohybu dvojité zuby.nikoliv nůž. Díky tomu mixér rozdrtí zeleninu a ovoce přibližně za 10 sekund a rozdrtí i kostky ledu! Můžete si tak rychle a pohodlně připravit prezentaci.ne ten koktejl, který máte nejraději.

2_1.jpg



Smoothie jako sen

Pokročilý systém čtyřnásobného odstřeďování zajišťuje efektivní výkon mixéru. Můžete si být jisti, že zelenina nebo ovoce budou správně nasekány a vaše smoothie bude tak hladké a jem né, jak si přejete. Zapomeňte na nechutně zahuštěné nápoje nebo nepřesně rozmixované částice. Míchání s Deerma vám udělá radost!

1_2.jpg



Smíchejte, kdekoli chcete

Akumulátorový mixér Deerma váží pouhých 0,6 kg - dokonce méně než běžný notebook. Je také velmi kompaktní a praktický. Nejenže v kuchyni nezabere tolik místa, ale můžete si ji snadno strčit do batohu nebo tašky a vzít si ji kamkoli chcete - do posilovny, na dovolenou nebo do práce. Deerma vám umožní vychutnat si zdravé koktejly kdekoli a kdykoli.

5_2.jpg



Vždy si s sebou vezměte své oblíbené koktejly

Mixovací nádoba je vyrobena z lehkého, snadno čistitelného a netoxického plastu PCTG a dodává se s odpovídajícím víčkem. Má speciálně chráněný otvor a podobá se bidonům používaným v profesionálním sportu. Zaručuje spolehlivé utěsnění. Svůj oblíbený nápoj si tak můžete pohodlně vzít kamkoli s sebou, aniž byste se museli obávat, že se vám vylije z tašky nebo batohu.

5.jpg

Specifikace

Výrobce Deerma
Model NU05
Jmenovitý výkon 140 W
Hmotnost 0,6 kg
Jmenovité napětí 7.4 V
Dobíjecí zdroj 5 V
Kapacita baterie 1500 mAh
Provozní doba Přibližně 15 dní / 8 plných šálků
Kapacita 400 ml

024849
1531 ks
6955578034954

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product