• 3% sleva u platby převodem
Vysokorychlostní stolní mixér JIMMY B32 1000W
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vysokorychlostní stolní mixér JIMMY B32 1000W

2 833 Kč (s DPH) 2 341 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Stolní mixér JIMMY B53

Nyní můžete pro své dítě snadno připravit lahodné a zdravé koktejly, ovocné kaše a pyré. Šálkový mixér JIMMY B53 disponuje příkonem 1000 W a rychlostí až 25 000 otáček za minutu. Je vybaven čtyřnásobným nožem a nabízí 5 provozních režimů, ze kterých si můžete vybrat. Díky objemu až 1,5 litru můžete připravit chutné koktejly pro celou rodinu na jeden zátah. Spotřebič je také mimořádně tichý a snadno se čistí. Součástí sady je také praktický přenosný hrnek.

5 provozních režimů na výběr

Mixér lze snadno přizpůsobit vašim potřebám díky pěti dostupným režimům. JIMMY B53 vám umožní vybrat si z možností, jako jsou ovoce a zelenina, mléčný koktejl, smoothie, dětská výživa a ořechy. Chcete pro své dítě připravit výživné pyré? Potřebujete rozemlít ořechy na dort? Nebo máte chuť na lahodné jahodové smoothie? Mixér JIMMY B53 si poradí téměř v každé situaci!

6 úrovní rychlosti

Přizpůsobte mixér situaci a získejte ještě chutnější koktejly nebo pyré. V manuálním režimu vám přístroj umožňuje vybrat si ze 6 úrovní rychlosti, které jsou ideální pro různé situace. Úrovně 1-2 budou vhodné pro mixování měkkého ovoce, jako jsou banány nebo jahody. Úrovně 3-4 jsou vhodné pro mixování tvrdších surovin, jako je například mrkev. Úrovně 5-6 budou dobře pracovat mimo jiné s ledem a ořechy.

Čtyřnásobný nůž - vysoký výkon

Už žádné nevábné, nerozmixované kousky potravin ve vašich koktejlech. Mixér JIMMY má výkon až 1 000 W a rychlost až 25 000 otáček za minutu. Vyznačuje se také vylepšeným, pečlivě promyšleným designem a čtyřmi noži, takže všechny ingredience rozmixuje dokonale a rovnoměrně. Přístroj si poradí i s kousky ledu! Dostane se mu také více živin. Díky tomu všemu získáte hladké, lahodné a zdravé koktejly, pyré a další pokrmy.

Uživatelsky přívětivé stránky

Mixér se velmi snadno používá. Spotřebič je vybaven digitálním displejem, který vám mimo jiné poskytuje informace o době provozu. B53 je překvapivě lehký, váží pouhých 0,8 kg. Vyniká také vysokou životností a odolností proti poškození. K její výrobě byl navíc použit plast vynikající kvality bez obsahu BPA. Můžete tak svému dítěti bez obav servírovat pyré! Součástí sady je také praktický pěnič.

Ještě větší pohodlí

Udržet mixér v perfektním stavu není žádný problém. Jeho nádobu lze bez obav mýt v myčce nádobí. K dispozici je také speciální pulzní režim, který vám umožní nejen sekání surovin, ale také automatické čištění spotřebiče. Díky vylepšené konstrukci má navíc mixér B53 mimořádně tichý chod. Jeho hlučnost nepřesahuje 80 dBA. Nebojte se, že by nepříjemné zvuky někoho rušily!

Ideální pro velké rodiny

Díky objemu 1,5 litru je B53 ideální pro velkou rodinu a umožňuje připravit několik sklenic smoothie najednou. S B53 snadno připravíte dostatek smoothie pro všechny! Chutná a zdravá pěna k večeři? Nebo snad lahodné ovocné smoothie po snídani? S JIMMY snadno zásobíte své blízké cennými živinami!

Přenosný hrnek je součástí balení

Součástí sady je také praktický přenosný hrnek o objemu 600 ml. Hotové smoothie si tak můžete pohodlně vzít s sebou do práce, na univerzitu nebo do posilovny. Nyní můžete snadno pít zdravé a výživné smoothie, kdykoli budete chtít! Stejně jako hrnek mixéru je i hrnek vyroben z vysoce kvalitního plastu PCTG bez obsahu BPA - je tedy zcela bezpečný pro vaše zdraví.

V balení

  • Mixér
  • Přenosný šálek (600 ml)
  • Knoflík

Specifikace

Značka JIMMY
Jméno Mixér
Model B53
Jmenovitý výkon 1000W
Jmenovité napětí 220-240V
Maximální rychlost 25 000 otáček za minutu
Maximální hladina hluku < 80 dBA
Materiál (šálek/šálek) PCTG (neobsahuje BPA)
Kapacita šálku 1.5l
Hmotnost základny s motorem 2,8 kg
Hmotnost šálku 0,8 kg

036467
88 ks
6946499307784

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product