• 3% sleva u platby převodem
  • Doprava zdarma
Cup blender AMZCHEF 8088-GA (Grey)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Šálkový mixér AMZCHEF 8088-GA (šedý)

3 116 Kč (s DPH) 2 575 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Šálkový mixér AMZCHEF 8088-GA (šedý)

Mixér AMZCHEF 8088-GA je přístroj s působivým příkonem 2 000 W a objemem 2 litry, který vám umožní rychle a efektivně rozmixovat různé ingredience. Snadno s ním připravíte hladké koktejly, krémové polévky nebo mleté suroviny, aniž byste v kuchyni strávili příliš mnoho času. AMZCHEF 8088-GA je mixér, který splní očekávání i těch nejnáročnějších kuchařů. Díky své všestrannosti a snadnému použití je ideální pro profesionály i amatérské kuchaře.

AMZCHEF/8088-GA/3

Objemný a výkonný

Díky objemu 2 litry je mixér ideální do rodinných kuchyní a pro kuchaře, kteří často připravují jídla pro více osob. Jeho rychlost až 25 000 otáček za minutu, která v kombinaci s osmi nerezovými noži zaručuje výjimečný výkon a sametově hladkou konzistenci mixovaných polévek a koktejlů.

AMZCHEF/8088-GA/2

Inovativní design a bezpečnost

Mixér 8088-GA se vyznačuje protiskluzovou rukojetí pro pohodlné a bezproblémové používání. Vylepšený bezpečnostní systém automaticky vypne mixér při zvednutí šálku, čímž zcela eliminuje riziko nehody. Silikonová základna navíc zajišťuje stabilitu přístroje během provozu, takže si můžete být jisti, že mixér zůstane na svém místě a nedojde k rozlití obsahu.

AMZCHEF/8088-GA/6

Nastavitelná rychlost a intuitivní ovládání

S mixérem AMZCHEF je příprava smoothie nebo chutné omáčky hračkou. Můžete snadno drtit led a mlít maso. Díky 8 rychlostním stupňům vám přístroj umožní jemné vyladění pro různé druhy surovin. Díky intuitivnímu ovládání je používání mixéru snadné a zábavné a velký praktický vstupní otvor ve víku usnadňuje přidávání ingrediencí během mixování.

AMZCHEF/8088-GA/4

Snadné čištění

Mixér je navržen s ohledem na snadné čištění. Snadno vyjímatelné součásti a možnost mytí v myčce nádobí umožňují rychlé a snadné čištění po přípravě pokrmů. Navíc k umytí samotné nádoby a nožů stačí nalít vodu a spustit jeden z programů a během několika sekund bude přístroj čistý a připravený na další úkol.

AMZCHEF/8088-GA/9
Výrobce: AMZCHEF
Model 8088-GA
Kapacita 2L
Celkový výkon 2000 W
Napětí 220-240 V ~ 50 Hz
Rychlost otáčení 25 000 otáček za minutu
058409
31 ks
730637296384

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product