• 3% sleva u platby převodem
Bezprzewodowa mysz pionowa Delux M618XSD BT+2.4G RGB (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátová vertikální myš Delux M618XSD BT+2.4G RGB (bílá)

1 187 Kč (s DPH) 981 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátová vertikální myš Delux M618XSD

Bezdrátová vertikální myš Delux M618XSD uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Mimořádně snadné a pohodlné používání - je vybaven displejem OLED, který ještě více usnadňuje používání. Zařízení umožňuje 5stupňové nastavení DPI až do 4000 a díky baterii s kapacitou 1000 mAh poskytuje dlouhou pracovní dobu. Myš můžete k počítači připojit třemi způsoby.

Nastavení DPI

Nastavte si myš podle svých potřeb. M618XSD nabízí 5stupňové nastavení rychlosti až do 4000 DPI. Díky tomu je ideální pro každodenní použití, práci nebo i hraní her. Uživatelé systému Windows mohou také využít speciální software, který umožňuje další přizpůsobení výkonu myši.

3 způsoby připojení

Myš podporuje 3 způsoby připojení - vyberte si ten, který vám vyhovuje! Pokud se nechcete starat o úroveň nabití baterie, připojte ji k počítači pomocí kabelu. Nebo se připojte bezdrátově přes Bluetooth 4.0 nebo 2.4G. Navíc můžete myš připojit ke 4 zařízením najednou.

Dlouhá doba provozu

Díky odolné baterii vydrží myš na jedno nabití pracovat až 2 týdny, pokud ji budete používat přibližně 8 hodin denně. Chcete-li jej nabít, jednoduše jej připojte ke zdroji napájení pomocí přiloženého kabelu USB-C.

Ergonomický design

Model M618XSD perfektně padne do ruky a poskytuje jedinečné pohodlí. Bolesti a únava zápěstí jsou minulostí! Zařízení je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, které jsou příjemné na dotek a odolné. Vestavěný displej OLED umožňuje pohodlně kontrolovat kapacitu baterie, aktuální režim připojení a DPI a přídavné kolečko umožňuje ovládat myš palcem. Součástí balení je také magnetická opěrka zápěstí.

Konfigurovatelné podsvícení

Zařízení zaujme na první pohled svým moderním a originálním designem. Je vybaven barevným podsvícením, které mu dodává jedinečný charakter. Software dostupný pro uživatele zařízení se systémem Windows si můžete přizpůsobit podle svých představ. Myš navíc detekuje pohyb - když k ní přiblížíte ruku, podsvícení se automaticky vypne.

Včetně:

  • Myš
  • Opěrka zápěstí
  • Kabel USB-C
  • Vyměnitelné zadní pouzdro
  • Úložné pouzdro
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce Delux
Model M618XSD
Hmotnost 160,8 g ±5 g
Rozměry 166 x 97 x 82 mm
Materiál ABS + PC + teflon
Připojení Kabelové připojení, 2.4G, Bluetooth 4.0
Zobrazit OLED
Kapacita baterie 1000 mAh
DPI 600-4000
Kompatibilní systémy iOS, Windows 7 / 8 / 10
Počet tlačítek 7
Počet tlačítek 2
Rozhraní USB-C

034076
77 ks
6938820409878

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product