• 3% sleva u platby převodem
Bezprzewodowa mysz uniwersalna Havit MS626GT  ( czarna )
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Havit MS626GT bezdrátová univerzální myš ( černá )

103 Kč (s DPH) 85 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátová myš Havit MS626GT

MS626GT můžete používat k práci i běžnému prohlížení webu. Rozlišení myši je 1200 DPI a vyznačuje se plynulým chodem. Její ergonomický design zajišťuje pohodlné používání a tichý provoz vás nebude dráždit. Připojení 2,4 GHz zaručuje stabilní přenos signálu a konstrukce z plastu ABS je zárukou odolnosti.

Hodí se pro různé aplikace.

Havit můžete používat například pro grafické návrhy, prohlížení webu nebo hraní her. Má rozlišení 1200 DPI a díky optické technologii poskytuje plynulý provoz a přesnost. Pro ještě větší pohodlí se vyznačuje také rychlou reakcí na pohyb.

Bezdrátový provoz

Myš Havit už vás nebude omezovat v pohybu žádnými kabely, funguje bezdrátově a připojuje se prostřednictvím 2,4 GHz. Dosah signálu je 10 m v okruhu 360°. Připojení plug & play navíc trvá jen chvilku. Nemusíte instalovat žádné další ovladače, stačí připojit mikro přijímač USB (je součástí dodávky) k počítači. Myš je napájena baterií AA, která zaručuje dlouhou životnost.

Komfort používání

Myš je navržena tak, aby poskytovala dlouhodobé pohodlí. Díky ergonomickému designu padne MS626GT perfektně do ruky a jeho ekologická konstrukce z ABS je odolná. Díky tichému provozu navíc neruší, takže ji můžete používat i na místech, jako je knihovna nebo univerzita.

Specifikace

Výrobce Havit
Model MS626GT
Barva Černá
Bezdrátové připojení 2,4 GHz
Rozsah do 10 m
Rozměry 105 x 58 x 31 mm
Počet tlačítek 3
Rozlišení 1200 DPI
Životnost tlačítka až 3 000 000 kliknutí
Zdroj energie 1x baterie AA (doporučené alkalické baterie)

031466
145 ks
6939119005689

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product