• 3% sleva u platby převodem
Bezdrátová herní myš Havit MS969WB
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Bezdrátová herní myš Havit MS969WB

789 Kč (s DPH) 652 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Bezdrátová herní myš Havit MS969WB

Bezdrátová herní myš Havit MS969WB je kombinací vysokého výkonu, přizpůsobení a stylu, která je určena pro hráče hledající přesnost a pohodlí. Tato myš je vybavena pokročilými funkcemi, jako jsou programovatelná makra, přizpůsobitelné osvětlení a působivá životnost kláves, a představuje tak nezbytný nástroj pro každého herního nadšence. Její bílá barva jí dodává eleganci a možnost změny rozlišení DPI umožňuje přizpůsobení individuálním potřebám. Zde je pět klíčových funkcí, které myš Havit MS969WB odlišují.

Přizpůsobitelné LED osvětlení

Myš Havit MS969WB nabízí 10 typů LED osvětlení, což uživatelům umožňuje přizpůsobit její vzhled svému stylu a hernímu nastavení. Každé nastavené rozlišení DPI je indikováno jinou barvou světla, což usnadňuje jeho identifikaci a přizpůsobení herním potřebám. Osvětlení lze snadno měnit jediným kliknutím, což zvyšuje funkčnost a estetiku.

Vysoké rozlišení a přesnost

Myš Havit MS969WB s rozlišením od 1000 do 16000 DPI zajišťuje výjimečnou přesnost a plynulý pohyb. Možnost měnit DPI za chodu umožňuje hráčům rychle se přizpůsobit různým herním scénářům, od přesného míření až po rychlé manévry.

Programování maker

Díky softwaru výrobce mohou uživatelé programovat makra, což je neocenitelné ve hrách vyžadujících rychlé a složité kombinace kláves. Tato funkce maximalizuje výkon a přizpůsobuje myš individuálnímu hernímu stylu.

Dlouhodobá odolnost a pohodlí

Myš poskytuje životnost až 3 miliony kliknutí, což zajišťuje dlouhotrvající a spolehlivý provoz. Její ergonomický tvar a bezdrátové provedení poskytují pohodlí i během dlouhých herních seancí a snižují únavu rukou.

Snadné ovládání

Správa nastavení myši je intuitivní díky softwaru od výrobce, který umožňuje přizpůsobit osvětlení, DPI, makra a funkce kláves. O stavu baterie navíc informuje světelný indikátor, který zajišťuje nepřerušované hraní.

Specifikace

Značka Havit
Model MS969WB
Barva Bílá
Počet tlačítek 7
Rozlišení 1000, 2000, 3000, 5000, 10000, 16000 DPI
Napětí 5V
Proud 150mAh
Životnost kláves 3 000 000 kliknutí
Délka kabelu 1.6m
057146
59 ks
6950676204230

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product