• 3% sleva u platby převodem
Ładowarka samochodowa Baseus Grain Pro 2x USB 4.8A (biała)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Grain Pro 2x USB 4,8A nabíječka do auta (bílá)

145 Kč (s DPH) 120 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Nabíjení 2 zařízení současně

Nabíječka do auta Baseus umožňuje nabíjet 2 zařízení současně. Vy a váš spolujezdec můžete nabíjet své telefony současně. Vysoký proud umožňuje vysoký výkon a rychlé nabíjení. S autonabíječkou Baseus můžete nabíjet nejen zařízení Android nebo Apple, ale také GPS navigace, sluchátka, fotografická zařízení, powerbanky, elektronické cigarety a mnoho dalších.

Dokončení

Nabíječka je vyrobena z nejkvalitnějších ohnivzdorných materiálů PC a ABS, takže je odolná proti poškrábání a vypadá stále jako nová. Materiál PC je odolný vůči nárazům a vysokým teplotám, takže nabíječka je odolná a můžete ji používat dlouhou dobu. Díky své malé velikosti se nabíječka dokonale hodí k většině zapalovačů.

Kompletní ochrana

Nabíječka Baseus prošla mnoha bezpečnostními testy a získala řadu certifikátů, takže ji můžete bez obav používat. Řídicí čipová sada reguluje proud do jednotlivých zařízení a chrání je před poškozením. Díky 7 úrovním ochrany jsou vaše zařízení a nabíječka chráněny proti přebíjení, nadměrnému vybíjení, přepětí, přehřátí, nadměrnému proudu, zkratu a elektromagnetickému poli.

Specifikace

Výrobce Baseus
Model CCALLP-02
Dokončení PC + ABS
Barva Bílá
Rozměry 46,8 x 26,5 mm
Kompatibilita Univerzální
Porty USB1:5V/2.4A; USB2:5V/2.4A
Výstupní výkon 5V/4,8A
Vstupní napětí DC 12-24V

025367
95 ks
6953156202016

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product