• 3% sleva u platby převodem
Ładowarka samochodowa Baseus Golden Contactor Pro, 2x USB, 40W (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Golden Contactor Pro nabíječka do auta, 2x USB, 40W (šedá)

268 Kč (s DPH) 221 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Rychlé nabíjení

Nabíječka do auta Baseus podporuje 4 protokoly rychlého nabíjení. Qualcomm Quick Charge 4.0 nabije vaše zařízení 4krát rychleji než standardní nabíječka. Navíc zpětná kompatibilita funkcí Quick Charge 3.0, 2.0, AFC a MTK zajišťuje nejrychlejší nabíjení. Rychlé nabíjení Quick Charge 4.0 je k dispozici na portu Type-C. Mezi telefony kompatibilní s QC patří Xiaomi 10/9. Díky protokolu Huawei Fast Charge se zařízení nabíjí rychleji a během nabíjení se nezahřívá. Mezi kompatibilní telefony patří například Huawei Mate 30 nebo Honor Magic 2. Stejně jako Huawei má i Samsung svůj vlastní protokol rychlého nabíjení. S funkcí Samsung Adaptive Charge se telefon nabíjí mnohem rychleji než s běžnou nabíječkou. Technologie společnosti Samsung bude nabíjet modely jako S20, S9 atd. Power Delivery je vysokonapěťový nabíjecí standard, který rychle a bezpečně nabije vaše zařízení. Nabíječka podporuje 20W a 18W verzi. Power Delivery je kompatibilní například s iPhonem 12. Ujistěte se, že vaše zařízení podporuje tyto standardy rychlého nabíjení a že máte vhodný kabel.

Dokončení

Díky tělu z odolných materiálů PC a ABS je nabíječka odolná proti poškrábání. Rychle vodivý kov pomáhá nabíječce udržovat nízkou teplotu, takže nabíjení zařízení je bezpečné. Protiskluzový design zajišťuje stabilitu a bezpečnost, takže vaše zařízení se bude bez obav nabíjet i na hrbolatých cestách. Díky kompaktním rozměrům se skvěle hodí do většiny zapalovačů automobilů. Podsvícení LED dodává jedinečný vzhled a umožňuje rychlé nalezení nabíječky po setmění.

7 úrovní zabezpečení

Nabíječka Baseus prošla mnoha bezpečnostními testy a získala řadu certifikátů, takže ji můžete bez obav používat. Řídicí čipová sada reguluje proud do každého zařízení a chrání je před poškozením. Díky 7 úrovním ochrany jsou vaše zařízení a nabíječka chráněny proti přebíjení, nadměrnému vybíjení, přepětí, přehřátí, nadměrnému proudu, zkratu a elektromagnetickému poli.

Specifikace

Výrobce Baseus
Model CCJD-A0G
Dokončení ABS (ohnivzdorný) + hliník + PC
Kompatibilita Univerzální
Barva Grey
Vstupní napětí DC 12V-24V
Rozměry 55 mm x 26,5 mm
Výstupní napětí

USB-A: 5V/3A, 9V/2A, 10V/2A, 12V/1,5A Max. 20W

USB-C: 5V/3A, 9V/2,22A, 12V/1,6A, 15V/1,3A, 20V/1A

USB-A + USB-C = 20W + 20W (max. 40W)

Napájení 40W

025438
216 ks
6953156201972

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product