• 3% sleva u platby převodem
Ładowarka samochodowa Baseus Share Together z przedłużaczem, 3x USB, USB-C, 120W (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Baseus Share Together autonabíječka s prodlužovačem, 3x USB, USB-C, 120 W (šedá)

576 Kč (s DPH) 476 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Nabíječka do auta Baseus CCBT-B0G

Nabíječka do auta Baseus Share Together umožňuje rychle nabíjet až 4 zařízení současně. Má celkový výkon 120 W. Díky 1,5m prodlužovacímu kabelu je vhodný pro cestující na zadních sedadlech. Robustní a odolný - udrží vaše připojené zařízení v bezpečí. Výrobek je kompatibilní s vozidly s napětím od 12 V do 24 V.

Rychlé nabíjení 4 zařízení najednou

Chcete rychle nabíjet až 4 zařízení najednou? Žádný problém! Nabíječka Baseus je vybavena 3 porty USB a 1 portem USB-C. Každý z nich je nabíjen maximálním výkonem 30 W. Produkt podporuje také protokoly PPS a PD3.0 (pouze na portu USB-C). Co to znamená v praxi? S ním můžete iPhone 12 Mini nabít na 59 % za přibližně 30 minut!

Široká kompatibilita

Proč je nabíječka do auta Baseus Share Together tak všestranná? Široká kompatibilita! Produkt umožňuje rychlé nabíjení konkrétních smartphonů Apple, Xiaomi, Samsung nebo Huawei. Úspěšně ji můžete použít také například k napájení tabletů, fotoaparátů a vysavačů do auta.

Všichni cestující z ní budou mít prospěch.

Nyní může svá zařízení ve voze pohodlně nabíjet nejen řidič, ale i každý cestující. Prodloužení nabíječky o 1,5 m umožňuje její volné použití na zadních sedadlech. Nudí se vaše děti při řízení? Připojte jejich tablety k napájení a zapněte jejich oblíbený příběh. Zároveň můžete nabíjet telefon a kameru do auta!

Pro bezpečné nabíjení

Vestavěný čip inteligentně detekuje připojená zařízení a chrání je před poškozením. Nabíječka je mimo jiné chráněna proti přebití, přehřátí, zkratu, nadproudu, přepětí a přetížení. Není se čeho bát! Baseus zajišťuje stabilní a bezpečné nabíjení vašich zařízení.

Propracovaný design

Nabíječka má malé rozměry - při umístění do zásuvky zapalovače cigaret je téměř neviditelná. Další komponenty zajišťují stabilitu a odolnost proti nárazům. Nespadne ani na hrbolatých silnicích, rychlostních nerovnostech nebo při prudkém brzdění. Při nabíjení vašich zařízení mu nebude stát nic v cestě!

Odolnost proti poškození

Výrobek je také velmi odolný - bude vám dlouho perfektně sloužit. ClayHliněný kryt zabraňuje přehřátí nabíječky a pozlacené konektory snižují odpor a zvyšují citlivost. Kromě toho proces eloxování používaný při výrobě zajišťuje, že je zařízení odolné proti odštípnutí a poškrábání.

Specifikace

Výrobce Baseus
Název Sdílet společně Víceportová nabíječka do auta PPS s prodlužovacím kabelem
Model CCBT-B0G
Materiál Hliník + PC
Vstup DC 12-24 V
Výstup USB1/USB2/USB3 5 V - 3 A, 9 V - 2 A, 10 V - 2 A, 12 V - 2,5 A; 30 W
Výstup USB-C 5 V - 3 A, 9 V - 2,22 A, 12 V - 2,5 A, 15 V - 2 A, 20 V - 1,5 A; 30 W
Celkový výstupní výkon 30 WATTŮ + 30 WATTŮ + 30 WATTŮ + 30 WATTŮ + 30 WATTŮ + 30 WATTŮ
Délka prodlužovacího kabelu 1,5 m
Barva Grey

027461
29 ks
6953156206687

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product