• 3% sleva u platby převodem
Vazelína líthiová COYOTE 400ml spray
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Vazelína líthiová COYOTE 400ml spray

COYOTE LITHIUM je víceúčelová bílá mazací vazelína vhodná pro všechny typy ložisek a mechanismů pracujících při vysokých zatíženích a teplotách.
157 Kč (s DPH) 130 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Bílá lithiová vazelína je víceúčelová minerální mazací vazelína zahuštěná lithiovým mýdlem a obsahující přísady poskytující odolnost proti extrémním tlakům. Je vhodná pro všechny typy ložisek a mechanismů pracujících při vysokých zatíženích a teplotách. Velmi dobře odolává vysokým zatížením, vodě a vzdušné vlhkosti. Poskytuje velmi dobrou úroveň protikorozní ochrany v prostředích s velmi agresivními podmínkami. Zajišťuje dlouho trvající mazání. Po aplikaci nestéká. Omezuje tření zvláště při použití kov na kov.

Použití: Řetězy, panty, zámky, vysoce zatížená ložiska, ozubené převody, posuvné systémy, navijáky, dopravníky, vodní čerpadla, a mnoho dalších použití.

Způsob použití: Aplikuje ze vzdálenosti 5. – 10. Centimetrů v závislosti na použitém adaptéru a požadovanému rozptylu. Dodržujte obvyklá bezpečnostní opatření stanovená pro používání maziv a zacházení s nimi a používání sprejů. Vyhněte se přidávání nadměrného množství vazelíny při přimazávání. Nesměšujte s mazacími tuky majícími odlišné vlastnosti.

Technické informace

Vzhled: bílá
Zahušťovač: Lithium
Základní olej: minerální
NLGI třída (konzistence): 2 (poloměkká)
Vymývání vodou při 80 °: C 2,5°%
Rozsah teplot: -20°C – 120°C

79645
4 ks
8594005879645

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product