Mazivo MUC-OFF E-Bike All Weather Chain Lube 250 ml

Mazivo MUC-OFF E-Bike All Weather Chain Lube 250 ml

Vysoce vy´konné syntetické řetězové mazivo speciálně navržené pro vysoké točivé momentové zatížení, které je vyvíjeno na řetězy elektrokol
327 Kč (s DPH) 270 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
MUC-OFF E-Bike All Weather Chain Lube 250 ml

Náš eBike All Weather Chain Lube je vysoce vy´konné syntetické řetězové mazivo speciálně navržené pro vysoké točivé momentové zatížení, které je vyvíjeno na řetězy elektrokol. Naše jedinečné vodoodpudivé složení eliminující rozstřik maziva proniká hluboko do řetězovy´ch článků vytváří odolny´ ochranny´ povlak, ktery´ chrání proti korozi a opotřebení při tření kov o kov.
Jedinečná směs extrémně stlačeny´ch aditiv zajišťuje, že mazivo dokáže obstát i na řetězech hnany´ch tím nejsilnějším elektromotorem. Složení maziva zajistí mazání pro jízdu na dlouhou vzdálenost, při jízdě na silnici i v terénu za všech povětrnostních podmínek a to i při vysokém točivém zatížení. Bezkonkurenční intervaly mazání vám poskytnou maximální ochranu na dlouhé vzdálenosti.

Specifikace:
• Složení maximálně přizpůsobeno řetězům elektrokol
• Pro dlouhé vyjížďky, jízdu v terénu / mimo terén za jakéhokoliv počasí
• Vysoce vy´konné syntetické složení pro maximální ochranu
• Integrovaná UV fluorescenční složka - napomáhá přesné aplikaci, aby byla zajištěna úplná ochrana
• Vůně ananasu

Návod k použití:
Nejprve vyčistěte a odmastěte řetěz. Obsah pečlivě protřepte a poté mazivo aplikujte na každy´ jednotlivy´ řetězovy´ článek. Můžete opakovat za účelem zajištění maximální ochrany. Zabraňte kontaktu s brzdami.
30052
6 ks
5037835207729
Velikost
E-bike

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product