• 3% sleva u platby převodem
Omotávka REPENTE Corium hnědá / 3 mm / 60 g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Omotávka REPENTE Corium hnědá / 3 mm / 60 g

Ultralehká omotávka se středně lepivým povrchem pro jistý úchop řidítek / hmotnost 60 g / toušťka 3 mm / délka 2 160 mm + 85 mm extra pásek
980 Kč (s DPH) 810 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Omotávka REPENTE Corium inspirována barvou přírodní kůže vyrobená kombinací materiálů nejvyšší kvality pro cyklisty, kteří hledají doplňky v klasickém vzhledu. Vyrobená z nealergenních materiálů vyznačujících se prvotřídní tlumící schopností, výbornou elasticitou a velmi nízkou hmotností.

omotávka Corium je výsledkem kombinace tří druhů materiálů, vybraných pro jejich specifické technické vlastnosti: extrémně odolný polyuretan s výbornou přilnavostí doplněný o mikrovlákno s výbornou pevností a pěnou EVA s vysokou tlumicí schopností. Výsledkem je příjemný a jistý úchop za každých podmínek. Povrchová vrstva pásky je dobře omyvatelná a odolná proti oděru.

V kombinaci se sedlem Artax GLM nebo Quasar v hnědých verzích dodá vašemu kolu nádech stylu a originality.

• Barva: hnědá
• Tloušťka: 3 mm
• Hmotnost: 60 g/pár

Balení obsahuje: 2× omotávka na řídítka (2 160 mm), 2× koncovka řidítka, 2× proužek omotávky (85 mm), 2× lepící ukončovací páska
846474
9 ks
8053830421288
Barva
hnědá

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product

Omotávka REPENTE Corium hnědá / 3 mm / 60 g s příslušenstvím, které si můžete dokoupit