• 3% sleva u platby převodem
Akumulatorowy wkrętak precyzyjny HOTO QWLSD001 + zestaw bitów (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Akumulátorový přesný šroubovák HOTO QWLSD001 + sada bitů (modrá)

935 Kč (s DPH) 773 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Značka HOTO je součástí ekosystému Xiaomi.

HOTO QWLSD001 akumulátorový přesný šroubovák + sada bitů

Hledáte šikovný šroubovák, který vám usnadní práci? Vybavte se akumulátorovým přesným šroubovákem HOTO QWLSD001, který vám umožní efektivně šroubovat a vytahovat šrouby a je ideální pro začátečníky. Výkonný motor pracuje rychlostí až 220 otáček za minutu a šroubovák nabízí také regulaci točivého momentu. Plně nabitý zvládne vyvrtat až 1 000 šroubů a dodává se s 12 bity z oceli S2.


Uživatelsky přívětivý

Přesný akumulátorový šroubovák HOTO QWLSD001 je vyroben z odolného plastu a pryže TPE. Je tedy mimořádně trvanlivý a odolný proti poškození, ale zároveň nabízí vysokou úroveň uživatelského komfortu. Díky své nízké hmotnosti 250 g šroubovák nezpůsobuje při práci žádné nepohodlí a 2 praktická tlačítka zaručují pohodlné ovládání. Jedno z nich umožňuje šroub zašroubovat a druhé vyšroubovat.


Výkonná práce

Za efektivní práci výrobku vděčíme výkonnému motoru, který poskytuje točivý moment až 4 N⋅m a pracuje při vysokých otáčkách. Výhodou modelu je také robustní baterie s kapacitou 1500 mAh, která zaručuje dlouhou životnost. Pokud přístroj plně nabijete, umožní vám zašroubovat až 1000 šroubů! Vestavěný port USB-C umožňuje pohodlné obnovení napájení.


Nastavitelný točivý moment

Díky inteligentnímu čipu a speciálnímu knoflíku můžete šroubovák QWLSD001 přizpůsobit svým potřebám a nastavit krouticí moment zařízení. První úroveň se vám bude hodit při opravě reproduktoru nebo počítače, druhá úroveň vám umožní přišroubovat poličku a třetí úroveň se vám bude hodit pro kutily. V případě potřeby můžete přístroj také zcela vypnout - režim bezpečnostního zámku zabrání náhodnému spuštění.


Součástí balení je 12 bitů

Dodávané bity jsou vyrobeny z vysoce kvalitní oceli S2 a vyznačují se tvrdostí 60 HRC. Dodatečná vrstva ekologického niklu zvyšuje jejich odolnost proti korozi, takže bity jsou překvapivě odolné a vydrží vám dlouho. Otvory v základně přístroje umožňují uložení všech bitů, takže se nemusíte obávat jejich ztráty.


Další vlastnosti

Šroubovák má praktické LED podsvícení, které je užitečné při práci v tmavé místnosti. Podsvícení nevrhá stín a vypne se 10 sekund po uvolnění tlačítka. Za zmínku stojí také vestavěný pokročilý systém, který rozpozná, zda je šroub již vyšroubován, a automaticky přestane otáčet. Tím chrání šrouby před poškozením a zabraňuje jejich otáčení.čímž předchází zranění uživatele.


Obsahuje:

  • Přesný šroubovák
  • 12x bity C6,3x50 mm (ploché SL4, Phillips PH1 / PH2 / PH3, imbusové H3 / H4 / H5 / H6, Torx T15 / T20 / T25, Pozidriv PZ2).
Výrobce HOTO
Název Sada akumulátorových šroubováků 3,6 V
Model QWLSD001
Max. krouticí moment (elektrický) 4 N⋅m
Max. krouticí moment (ruční) 8 N⋅m
Rozměry šroubováku 178,8 x 34 x 35 mm
Hmotnost šroubováku 250 g
Jmenovitý proud 3,6 V - 6 A (max.)
Rychlost 220 otáček za minutu
Doba nabíjení cca 150 min.
Kapacita baterie 1500 mAh
034023
252 ks
6974370800246

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product