• 3% sleva u platby převodem
Pistolet do kleju na gorąco HOTO QWRJQ001
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HOTO tavná lepicí pistole QWRJQ001

699 Kč (s DPH) 578 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Značka HOTO je součástí ekosystému Xiaomi.

Horká lepicí pistole Hoto QWRJQ001

Popusťte uzdu své kreativitě a usnadněte si drobné opravy. S tavnou lepicí pistolí Hoto QWRJQ001 budete moci rychle nahřát a úspěšně slepit různé materiály. Baterie s kapacitou 2000 mAh zaručuje dlouhou pracovní dobu a port USB-C umožňuje pohodlné nabíjení. Inteligentní čip udržuje optimální teplotu a po 3 minutách bez použití se pistole automaticky vypne. Dalšími přednostmi modelu jsou provedení proti připalování a nízká hmotnost.

Rychlý a účinný

Horká lepicí pistole má kvalitní topné těleso, takže se zahřeje během okamžiku. Vestavěný senzor udržuje teplotu na správné úrovni pro vynikající tok lepidla, zatímco mosazná tryska se vyznačuje vysokou tepelnou vodivostí pro pohodlné nanášení lepidla.

Dobře navržená stránka

Díky dobře vyvážené konstrukci můžete pistoli postavit na stůl nebo pracovní desku a přístroj si udrží stabilní, vzpřímenou polohu. Pistole je potažena teplotně odolným a ekologickým silikonem. Materiál dokonale izoluje teplo, takže se nemusíte obávat popálenin.

Pro celou rodinu

Lepicí pistole Hoto QWRJQ001 je lehká a praktická a inteligentní čip udržuje optimální teplotu. Dvojitá izolace zabraňuje popálení, takže lepicí pistole QWRJQ001 je ideálním výrobkem i pro děti. Přístroj se navíc po 3 minutách nečinnosti automaticky vypne, čímž je zajištěna bezpečnost. Díky plastovému krytu počítače jej můžete po skončení práce téměř okamžitě odložit.

Vysokokapacitní baterie

Nemusíte se obávat, že by se počítač QWRJQ001 vybil v nejhorší možnou chvíli. Je vybaven výkonnou baterií s kapacitou 2000 mAh, která vám při plném nabití umožní použít až 100 metrů lepidla. Pohodlnou obnovu energie umožňuje vestavěný port USB-C - můžete použít nabíječku nebo powerbanku.

Lepidlo je součástí balení

Souprava se dodává s 10 barevnými lepicími kazetami o průměru 7 mm a délce 125 mm. Zajišťují silné lepení a pevné spojení materiálů a jsou šetrné k životnímu prostředí. Díky pečlivě promyšlenému designu umožňuje lepicí pistole rovnoměrné nanášení lepidla - usnadňuje tak kutilství, opravy a domácí práce.

Součástí dodávky je: - lepidlo na lepení, které je součástí balení:

  • Součástí balení: tavná lepicí pistole
  • 10x 125mm kartuše
Výrobce: HONA
Název Lithiová tavná lepicí pistole
Model QWRJQ001
Délka lepicí kazety 125 mm
Průměr lepicí kazety 7 mm
Doba zahřívání Přibližně 30 s
Typ baterie Lithiová
Kapacita baterie 2000 mAh
Jmenovité napětí 4 V
Parametry nabíjení 5 V - 1 A
Doba nabíjení Přibližně 120 - 180 min
Rozměry 135 x 127 x 35 mm
Hmotnost 195 g
034060
358 ks
6974370800413

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product