• 3% sleva u platby převodem
Wkrętak elektryczny HOTO QWLSD007 + zestaw bitów (niebieski)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Elektrický šroubovák HOTO QWLSD007 + sada bitů (modrý)

640 Kč (s DPH) 529 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Značka HOTO je součástí ekosystému Xiaomi.

HOTO QWLSD007 elektrický šroubovák + sada bitů

Vybavte se univerzálním elektrickým šroubovákem od společnosti HOTO, který vám usnadní práci doma nebo v dílně. Váží pouhých 185 g, skvěle padne do ruky a poskytuje vysoký komfort. Krouticí moment 3 N⋅m zajišťuje efektivní a plynulou práci, zatímco baterie s kapacitou 1500 mAh zaručuje dlouhou dobu provozu. Sada obsahuje 2 ocelové bity o průměru 50 mm S2.


Výkonný motor

Díky čemu je šroubovák tak rychlý a pohodlný? Je to výkonný motor, který pracuje při 200 otáčkách za minutu. Díky kvalitním materiálům je šroubovák také robustní a odolný. Šroubovák HOTO QWLSD007 vám pomůže v různých situacích - hodí se při drobných opravách nebo montáži nábytku.


Vysoký komfort používání

Obáváte se, že dlouhodobá práce způsobí nepohodlí a únavu? Nemusíte. Ergonomický design a nízká hmotnost (185 g) šroubováku zaručují pohodlné používání i po mnoho hodin. Použití usnadňují dvě praktická tlačítka - jedno pro šroubování a druhé pro vyšroubování.


Dlouhá pracovní doba

Díky odolné lithiové baterii s kapacitou 1500 mAh vydrží šroubovák pracovat dlouho a nemusíte se obávat náhlého vybití - plně nabitý zvládne zašroubovat až 200 šroubů. Obnovení napájení je nejen pohodlné, ale také bezpečné. Přístroj je chráněn proti zkratu, přehřátí, přepětí a nadproudu.


Součástí balení jsou praktické díly

Kromě šroubováku najdete v sadě také dva bity (PH2 / H4). Jsou užitečné pro kutily a drobné opravy elektronických zařízení nebo hraček. Díky délce 50 mm se snadno dostanou do těžko přístupných míst a díky použití kvalitní oceli S2 jsou trvanlivé a odolné proti poškození.


Součástí balení:

  • Elektrický šroubovák
  • 2x bity C6,3 x 50 mm (PH2 / H4)
Výrobce: HOTO
Název Elektrický lithiový šroubovák
Model QWLSD007
Barva Modrá
Hmotnost Přibližně 185 g
Rozměry 169 x 34 x 34 mm
Maximální točivý moment (automatický) 3 N⋅m
Maximální točivý moment (manuální) 8 N⋅m
Jmenovitý tah 3,6 V
Otáčky naprázdno 220 ot/min
Doba nabíjení cca 150 min
Materiál (bity) Ocel S2
034062
134 ks
6974370800468

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product