• 3% sleva u platby převodem
Multiszlifierka HOTO QWLDM001 35 w 1 (czarny)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HOTO QWLDM001 Multisizer 35 v 1 (černý)

1 079 Kč (s DPH) 892 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Značka HOTO je součástí ekosystému Xiaomi.

HOTO QWLDM001 Multifunkční mlýnek 35 v 1

Bruska HOTO QWLDM001 je víceúčelový nástroj, který najde mnohostranné využití v domácnosti nebo dílně. Díky dodávanému příslušenství umožňuje vytvářet otvory, brousit, gravírovat kůži a mnoho dalšího. Ideální pro nejrůznější kutilské práce. Má 5 rychlostních stupňů nastavení otáček až do maximálních 25 000 ot. Bruska je také vybavena odolnou baterií, která zajistí až 50 minut provozu. Je také mimořádně lehká a pohodlně se používá.

Působivý výkon

Silný výkon brusky zajišťuje vestavěný motor, který se může pochlubit točivým momentem až 0,9 N.m. K dispozici je také pětistupňová regulace otáček od 5 000 do 25 000 ot. Díky tomu můžete stroj optimálně přizpůsobit svým potřebám. Speciální kroužek umožňuje pohodlnou změnu nastavení.

Dlouhá doba provozu

Bruska je vybavena akumulátorovým provedením, takže se můžete oprostit od kabelů a získat větší volnost pohybu. Navíc díky odolné baterii s kapacitou 2000 mAh vydrží na plné nabití pracovat až 50 minut. V balení najdete také praktickou základnu, která vám umožní výrobek pohodlně nabíjet a skladovat.

Praktické příslušenství v balení

Rozšiřte možnosti své brusky pomocí dodávaného příslušenství, které zahrnuje vrták, různé frézy, brusné kroužky a lešticí kotouče. Využít můžete také odnímatelný protiprachový kryt, který při práci chrání vaše oči a pokožku, takže používání je bezpečnější.

Mnohostranné použití

Díky velkému množství dostupného příslušenství a mnoha možnostem je multifunkční bruska HOTO ideální pro širokou škálu použití. Využijete ji při kutilských projektech, ale bude se vám hodit i při ručním gravírování kůže nebo vyhlazování dřeva. Využijete ji také k broušení a leštění vybraných předmětů.

Pohodlná manipulace

Užijte si pohodlné používání. Bruska váží pouhých 250 g a skvěle padne do ruky. Její kryt je vyroben z pískovaného TPU a místo, kde spočívají vaše prsty, je pokryto gumou pro jistější úchop. K dispozici je také speciální LED podsvícení, které usnadňuje práci při slabém osvětlení a automaticky se vypne po 7 sekundách od vypnutí zařízení. Speciálně navržená hlavová svorka je navíc kompatibilní s 3mm příslušenstvím a zajišťuje stabilní uchycení.

Přiložené stránky

  • Multifunkční bruska
  • Nabíjecí základna
  • Pouzdro
  • Svěrka hlavy 2,35 mm
  • Vrták 3,2 mm
  • Brusné hlavy (brusné kroužky x4, válcový hrot z červeného korundu 6 mm x1, kuželový hrot z červeného korundu 6 mm x1, napínací kotouč brusného kroužku x1)
  • Frézy (kulatý 3 mm x1, válcový 3 mm x1, kuželový 3 mm x1)
  • Kartáče (nylonový x1, kovový kotouč o průměru 19 mm x1)
  • Diamantová brusná hlava (kulová brusná hlava pro hrubé broušení x1)
  • Lešticí kotouče (plstěný kotouč x1, kotouč s plstěným jádrem x1)
  • Brusné kotouče (diamantový brusný kotouč 22 mm x4, jádrová tyč x1)
  • Klíč x1
  • Kryt proti prachu x1
Výrobce HOTO
Název Rotační nářadí HOTO 35 v 1
Model QWLDM001
Rychlost 5 000 - 25 000 otáček za minutu
Krouticí moment 0,9 N.m
Baterie Lithium-iontová
Kapacita baterie 2 Ah
Nabíjecí napětí 5 V 1 A
Jmenovité napětí 3,6 V
Doba nabíjení Přibližně 180 min
Provozní doba Přibližně 50 min
Hmotnost Přibližně 250 g
Rozměry 30,3 x 190 mm

037151
512 ks
6974370800734

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product