• 3% sleva u platby převodem
Zestaw taśm bezśladowych HOTO QWNMJD002 (koła)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

HOTO QWNMJD002 kolejová sada bez kolejnic (kolečka)

86 Kč (s DPH) 71 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Hoto QWNMJD002 bezkolejnicové kolo s nano páskou

Chcete rychle a snadno vyzdobit svůj domov na večírek? Nebo snad chcete na zeď pověsit nové obrázky? Použijte k tomu nanopáskové kolečko HOTO! Nezanechává žádné stopy a navíc ji nemusíte stříhat. Přiložené kusy jsou připraveny k použití ve 2 velikostech. Tato páska je navíc pružná, trvanlivá a odolná vůči teplu a vlhkosti.

Hoto/QWNMJD002/3

Připraveno k použití

Balení obsahuje pásku připravenou k použití ve 2 velikostech. Kulaté kousky pásky jsou dodávány v sadě po 81 kusech. Navíc již nemusíte mít po ruce nůžky. Stačí odlepit příslušný kus a ihned jej kdekoli použít. Připevňování předmětů ještě nikdy nebylo tak snadné!

Hoto/QWNMJD002/5

Spolehlivá pevnost

I přes své malé rozměry se páska vyznačuje obrovskou pevností lepení. Ta zajišťuje vysokou nosnost lepených předmětů. Tento výrobek je navíc vyroben z akrylu šetrného k životnímu prostředí. Je flexibilní a oboustranný, takže se snadno přizpůsobí vašim potřebám.

Hoto/QWNMJD002/8

Pohodlné používání

To, čím páska HOTO vyniká, je její snadné a bezproblémové použití. Navíc nezanechává na povrchu žádné stopy ani nečistoty. Má vysokou propustnost a odolnost proti prachu - na jejích okrajích se nebudou hromadit žádné nečistoty.

Hoto/QWNMJD002/1

Spolehlivost

Páska HOTO je navržena s ohledem na vaše pohodlí, takže je odolná i vůči vlhkosti a vysokým teplotám. To znamená, že i ve vyhřátém autě nebo na mokré toaletě úspěšně udrží více předmětů. Můžete ji použít k výzdobě domácnosti na dětské narozeniny, k připevnění tyče pod stůl nebo k zavěšení obrazu na zeď.

Hoto/QWNMJD002/9
Výrobce: HOTO
Model QWNMJD002
Rozměry pásky 10 × 1 mm / 49 ks; 20 × 1 mm / 32 ks
Materiál Akryl
046206
720 ks
6974370800109

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product