• 3% sleva u platby převodem
EasyFlow Glue Gun HOTO QWRJQ002
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lepicí pistole EasyFlow HOTO QWRJQ002

928 Kč (s DPH) 767 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Lepicí pistole EasyFlow HOTO QWRJQ002

Horká lepicí pistole Hoto QWRJQ002 je nástroj, který uvolní vaši kreativitu a usnadní drobné opravy. Rychle se zahřívá, takže je ideální pro spojování různých materiálů. Je napájena baterií s kapacitou 3 000 mAh, takže poskytuje dlouhou dobu provozu, a port USB-C usnadňuje nabíjení. Pistole se navíc automaticky vypne po 5 minutách nečinnosti.

Hoto/QWRJQ002/2

Praktická a všestranná

Lepicí pistole je ideální pro vytváření nejrůznějších dekorací, kompozic nebo řemeslných prací. Můžete ji také použít na drobné opravy, například hraček. Díky inovativnímu designu zabraňuje odkapávání a udržuje při práci pořádek. Díky dobře vyvážené konstrukci navíc můžete pistoli umístit na rovný povrch a její ovládání je velmi snadné.

Hoto/QWRJQ002/7

Efektivní a bezpečný provoz

Pistole se zahřeje za pouhých 30 sekund, takže můžete začít pracovat téměř okamžitě. Vylepšená konstrukce navíc umožňuje automatické dávkování množství lepidla, což se projevuje větší přesností při práci. Inteligentní systém regulace teploty navíc chrání před nadměrným rozpouštěním lepidla a poškozením způsobeným přehřátím. Pistole se navíc z bezpečnostních důvodů po 5 minutách nečinnosti automaticky vypne.

Hoto/QWRJQ002/9

Bezdrátový provoz

Pistole QWRJQ002 je vybavena akumulátorem s kapacitou 3000 mAh, který zaručuje dlouhotrvající provoz - na jedno nabití můžete použít až 28 lepicích kazet. Pokud chcete nepřetržitý provoz, používejte pistoli během nabíjení (úroveň nabití baterie by neměla být nižší než 30 %). Chcete-li obnovit energii pistole, připojte ji ke zdroji napájení pomocí kabelu USB-C (není součástí dodávky).

Hoto/QWRJQ002/6
Výrobce: HOTO
Model QWRJQ002
Kapacita baterie 3000 mAh
Doba zahřívání cca. 30 s
Nabíjecí napětí 5V/1A
Rozměry Přibližný počet dílů. 135 × 127 × 35 mm
Doba nabíjení cca. 220 min
Rozměry lepicí kazety cca. 7 × 100 mm
Hmotnost cca. 200 g
Nabíjecí port USB-C
058962
173 ks
6974370801397

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product