• 3% sleva u platby převodem
Inteligentna lampka nocna Gosund LB3 Tuya
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Inteligentní noční lampa Gosund LB3 Tuya

638 Kč (s DPH) 527 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Gosund Smart Light - výkonné světlo, které potřebujete

Chytré světlo Gosund lze ovládat na dálku prostřednictvím příslušné aplikace a bez problémů se integruje do prostředí chytré domácnosti. Zařízení je také vybaveno hlasovým ovládáním, plánováním, stmíváním, dotykovým panelem, snadným používáním a proměnlivou barvou světla.

Bezdotykové ovládání zařízení

Lampa je kompatibilní se službami Amazon Alexa a Google Assistant, takže vám poskytne maximální pohodlí a možnost ovládat světlo pomocí jednoduchých hlasových zpráv. Pomocí příkazů můžete zařízení nejen snadno zapnout nebo vypnout, ale také nastavit světlo podle svých potřeb, a to vše z pohodlí postele nebo pohovky.

Režim probuzení a spánku

Světlo můžete spustit ve výchozím nastavení nebo do zařízení uložit časy, kdy jdete spát a kdy vstáváte. Když tak učiníte, zařízení se přizpůsobí vašemu dni. Ráno vás probudí příjemným jasným světlem a večer vás uklidní relaxačním bílým světlem, které vám pomůže připravit se na spánek.


Dálkové ovládání a plánování

Lampu můžete snadno ovládat pomocí aplikace Gosund kdekoli a kdykoli, i když jste mimo domov. Nastavte si jas světla podle svých potřeb nebo světlo v dětském pokoji zapněte/vypněte podle svých představ.

Více než lampa

Kompaktní rozměry a elegantní vzhled promanagementu umožňují jeho začlenění do umělecké výzdoby stolu. Díky nim lampa dokonale zapadne do téměř jakéhokoli uspořádání v moderní domácnosti. Výrobek se skvěle kombinuje s moderním nábytkem a může se stát vynikajícím prvkem výzdoby vašeho domova.


Vneste do svého života více barev

Chytrá noční lampička Gosund může zcela změnit naše vnímání prostoru. Režim míchání světla RGB+W umožňuje uživateli vytvářet nádherné a ohromující scenérie. Gosund se snadno používá díky dotykovému displeji, univerzálnímu přepínači a režimům bílého a RGB světla.

Režim probuzení a spánku

Lampu můžete spustit ve výchozím nastavení nebo uložit čas, kdy jdete spát a kdy k zařízení vstáváte. Když tak učiníte, zařízení se přizpůsobí vašemu dni. Ráno vás probudí příjemným jasným světlem a večer vás uklidní relaxačním bílým světlem, které vám pomůže připravit se na spánek.

Pohodlný dotykový panel

Lampa zcela nahradila standardní tlačítka intuitivnějším dotykovým panelem. Díky tomu je jeho používání mnohem snazší. Změňte barvu nebo jas - vše se provádí dotykem. Stisknutím horní/boční strany zařízení jej jednoduše zapnete/vypnete nebo přepnete provozní režim. Kromě toho můžete jemným pohybem prstu po spodním dotykovém panelu měnit barvy a nastavovat jas světla v rozsahu 1-100 %.

Široká škála aplikací

UrzLamp nemusí sloužit jen jako noční lampička v ložnici. Dobře funguje i na jiných místech. Můžete ho úspěšně umístit do dětského pokoje, koupelny, obývacího pokoje nebo kuchyně. Díky světlu šetrnému k očím jej můžete používat také jako lzesilovač pro čtení.

Řešení, které nevyžaduje instalaci

Díky tomuto řešení se již nemusíte starat o instalaci softwaru ani o další složité operace. Stačí lampu spustit pomocí přiloženého kabelu Micro USB, stáhnout aplikaci Gosund APP, přidat zařízení, upravit nastavení podle svých potřeb a užívat si nový spolehlivý zdroj světla!

Specifikace:

Výrobce Gosund
Model LB3
Barva RGB+W
Dokumenty 150 lm(W)/100 lm(RGB)
Jmenovitý výkon 5W(W)/3W(RGB)
Teplota. Provozní teplota -20 °C až 40 °C
Rozměry 22,5 x 11 x 11(cm)
Aplikace Gosund a SmartLife (Tuya)
Kompatibilita Amazon Alexa a Google Assistant
024665
356 ks
6972391281242

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product