• 3% sleva u platby převodem
Pálka na stolní tenis Donic Persson Level 500 - SET
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Pálka na stolní tenis Donic Persson Level 500 - SET

931 Kč (s DPH) 769 Kč (bez DPH)
check rychlá expedice
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Ping-pongová pálka Donic Persson Level 500 - SET 
Sada pálek na stolní tenis Persson 500 od Donic-Schildkröt je vhodná pro volnočasové použití a školní sporty. Od začátečníků, až po aktivní rekreační hráče. Dobrá kvalita VARIO dřeva a rukojeti je základem těchto raket. Raketa je také vybavena potahem Schildkröt Elite schváleným ITTF 1,8 mm. Potah dosahuje zlepšuje kontrolní vlastnosti rakety a je tak základem pro hráče, kteří upřednostňují kontrolní/strategickou hru. Materiál rukojeti je vyroben z korku, který, díky vysoké elasticitě, poskytuje příjemný úchop. Díky svým přirozeným vlastnostem dosahuje velmi dobré absorpce potu při hraní a zajišťuje tak spolehlivé ovládání rakety i po delší době hraní.

Technický popis:
- Výrobce: Donic

- materiál gripu  - korek, který díky své vysoké pružnosti poskytuje příjemný pocit při držení a díky svým přirozeným vlastnostem dosahuje velmi dobré absorpce potu, čímž zajišťuje bezpečné ovládání rakety i s rukama, které mají tendenci se potit
- povrchová úprava s potahem Elite schváleným ITTF - 1,8 mm
- velmi dobrá kontrola míče
- Součástí balení: 2x pálka Donic Level 500, 3x míček, obal

 

788490
58 ks
4000885884906

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product