• 3% sleva u platby převodem
Gauge otevřené pásmo s držadlem délka 50 m
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gauge otevřené pásmo s držadlem délka 50 m

Praktické měřící pásmo v délce 30 m, 50 m nebo 100 m. Základní pomůcka při atletických disciplínách, pro školy a sportovní kluby.
421 Kč (s DPH) 348 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Navíjecí pásmo Merco Gauge je vyrobené ze skelného vlákna, je uložené v otevřeném plastovém pouzdře se zvýšenou odolností a k dispozici je ve třech růzých délkách tak, aby byly uspokojeny potřeby drtivé většiny uživatelů. Všechny délkové varianty jsou oboustranně potištěny. Z jedné strany metrickým a z opačné strany angloamerickým systémem. Aby nedošlo k omylu při měření např. přetočením pásma u měření na delší vzdálenost, jsou obě měřítka barevně rozlišena. Měřící pásmo Merco Gauge je dále vybavené plastovým kotevním hrotem, skládací kličkou pro rychlé a snadné navíjení, jenž zároveň slouží jako zarážka proti odvinutí, koncovým kovovým očkem pro ukotvení a ergonomickou rukojetí pro pohodlné uchopení. Pásmo Merco Gauge 30 m má průměr kotouče 13,5 cm a hmotnost 0,5 kg. Pásmo Merco Gauge 50 m má průměr kotouče 17 cm a hmotnost 0,67 kg. Pásmo Merco Gauge 100 m má průměr kotouče 23 cm a hmotnost 1,15 kg. Navíjecí pásma s držadlem Merco Gauge uspokojí všechny Vaše potřeby na měření.
29169_34075
14 ks
8591792340754
Délka
50 m
Země původu
Čína
Celní sazebník
90178010

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product