• 3% sleva u platby převodem
Peeling kawitacyjny InFace MS7100 (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kavitační peeling InFace MS7100 (bílý)

539 Kč (s DPH) 445 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kavitační peeling InFace MS7100 (bílý)

Kavitační peeling InFace MS7100 využívá nejmodernější kavitační peelingovou technologii pro bezbolestné a hloubkové čištění pleti. Ve srovnání s tradičním čištěním obličeje je kavitační peeling účinnější, bezpečnější a bez vedlejších účinků. Kromě čištění pleti poskytují ultrazvukové vlny také masáž obličeje. Kombinací všech funkcí vám přístroj umožní odstranit skvrny, nečistoty a odumřelou pokožku.


Pro čistou a svěží pleť

Přístroj umožňuje hloubkové čištění pleti, která bude hladká, zářivá, rozjasněná a okysličená. S jeho pomocí můžete v pohodlí domova provádět profesionální ošetření, které vyhladí vrásky, odstraní černé tečky a stáhne póry. Je ideální pro lidi, kteří mají pleť náchylnou k nečistotám, černým tečkám a akné, ale také pro citlivou pleť.


Propracovaný design

Kavitační peeling inFace je navržen s důrazem na detail. Zakřivený design špachtle se přizpůsobí tvaru obličeje a přiložený kryt chrání špičku před prachem. Kromě toho je zařízení tlusté méně než 15 mm, takže nebudete mít problém s jeho používáním a skladováním.


4 pracovní režimy

Zařízení nabízí 4 provozní režimy, takže si každý najde něco pro sebe. Režim ultrazvukových vln vám důkladně vyčistí obličej a pozitivní ionty pomohou vyčistit póry. Záporné ionty navíc zvýší účinnost kosmetických přípravků, zatímco mikroproud EMS vypne vaši pleť a obnoví její pevnost. Režim zvolíte stisknutím tlačítka napájení. Kromě toho se zařízení po 5 minutách nepoužívání automaticky vypne.


Zahrnuto

  • kavitační peeling
  • Nabíjecí kabel USB-C
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce inFace
Model MS7100
Barva Bílá
Rozměry 172 x 42 x 15 mm
Hmotnost cca 85 g
Kapacita baterie 500 mAh
Napětí 3.7 V
Nabíjecí proud 300 mA
Jmenovitý výkon 1.5 W
Doba nabíjení cca 2 h
Intenzita nabíjení <30uA
Materiál Nerezová ocel 304, ABS
022127
602 ks
6971308400271

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product