• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka soniczna do twarzy InFace MS2000 (żółty)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sonický kartáč na obličej InFace MS2000 (žlutý)

405 Kč (s DPH) 335 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Sonický kartáček na obličej inFace MS2000 (žlutý)

Moderní sonický kartáček na obličej inFace MS2000 vám umožní správně pečovat o vaši pleť. Je vyroben ze silikonu, takže je odolný a vodotěsný. Díky jemným vibracím důkladně čistí pokožku a navíc odlupuje odumřelou kůži. Navíc vydrží na jedno nabití pracovat až 240 minut a má 3 nastavení rychlosti.


Účinné čištění pleti

Přístroj pracuje s frekvencí 4650 vibrací za minutu, aby důkladně a bezpečně vyčistil váš obličej. Důmyslný design kartáčku navíc usnadňuje čištění pórů a odstraňování nečistot. Silikonové hroty ve spodní části jsou velmi měkké a dobře působí na U-zónu, což jsou větší oblasti, například tváře. Pomocí středně velkých tablet si umyjte celý obličej. Ty hrubší jsou určeny pro T-zónu a účinně snižují vylučování kožního mazu.


Přizpůsobte jeho působení vlastním potřebám

Sonický kartáček inFace nabízí třístupňovou regulaci rychlosti, takže si můžete zvolit ten správný stupeň pro svůj typ pleti. Po 90 sekundách se navíc zařízení automaticky vypne. Kromě toho je zařízení tiché, takže vás nebude obtěžovat hlukem.


Špičková kvalita zpracování

Zubní kartáček inFace je vyroben z hypoalergenního a antibakteriálního silikonu, který je schválen FDA. Zabraňuje usazování bakterií a nečistot a zároveň usnadňuje udržování přístroje v čistotě. Kromě toho se díky lehké a kompaktní konstrukci snadno používá a skladuje - kartáček má velikost kostky mýdla. Můžete ji snadno uložit do kosmetické taštičky a vzít si ji s sebou na dovolenou.


Odolnost proti vodě

Sonický zubní kartáček inFace je voděodolný podle normy IPX7, takže jej můžete bezpečně používat a čistit pod tekoucí vodou. Na rozdíl od jiných zubních kartáčků je navíc kartáček MS2000 vyroben ze silikonu, takže je odolnější proti poškození - takže se nebojí pádu z výšky 2 m.


Dlouhá pracovní doba

Nedělejte si starosti s příliš častým dobíjením zubního kartáčku. Výrobek je vybaven baterií s kapacitou 400 mAh, což odpovídá přibližně 240 minutám nepřetržitého provozu. Kromě toho je součástí balení kabel, který usnadňuje nabíjení - stačí jej připojit například k síťové nabíječce. Doba nabíjení je navíc přibližně 2,5 hodiny.


Zahrnuto

  • Sonický zubní kartáček
  • Nabíjecí kabel
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce inFace
Model MS2000
Barva Žlutá
Rozměry 800 x 53 x 30,4 mm
Hmotnost cca 83 g
Kapacita baterie 400 mAh
Rychlost nabíjení 200 mA
Nabíjení napodpatky 5V
Doba nabíjení 2.5 h
Provozní doba cca 240 min.
Nabíjecí port USB
Provozní teplota -10 °C ~ 40 °C
Materiál Silikonová FDA
022125
121 ks
6971308400004

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product