• 3% sleva u platby převodem
Urządzenie do pielęgnacji twarzy 4w1 z hydromasażem inFace CF-07E (biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

InFace CF-07E 4v1 hydromasážní přístroj na obličej (bílý)

634 Kč (s DPH) 524 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

InFace CF-07E 4v1 Hydromasážní obličej (bílá)

Výrobek inFace umožňuje důkladně vyčistit obličej. Přístroj odstraňuje kožní maz a odumřelou pokožku, otevírá póry a zlepšuje metabolismus. Výsledkem je zářivá a hydratovaná pleť. Model CF-07E používá teplotu 40 °C a má 2 zásobníky vody: čistý a špinavý. Navíc je efektivní a umožňuje přizpůsobit svůj výkon vašim potřebám. Díky tomu bude dobře fungovat pro různé typy pleti.

Připravte si obličej na ošetření

Správná péče o obličej začíná důkladným čištěním. Přístroj inFace 4v1 účinně odstraňuje nečistoty a hloubkově čistí póry pomocí vodních mikročástic, vakua a sací trysky. Kromě toho podporuje vstřebávání živin.

Otevírá póry

Přístroj inFace CF-07E používá vodu o teplotě 40 °C, která otevírá póry a připravuje pleť na další kroky péče. Kromě toho má zabudovaný topný modul a teplota vody se ovládá speciálním spínačem. Nemusíte se tedy obávat poškození pokožky.

2 nádrže na vodu

Výrobek má 2 nádrže na vodu, aby se zabránilo sekundární kontaminaci. Objem každé nádržky je 30 ml. Důmyslná konstrukce zaručuje také hygienu a bezpečnost používání.

Přizpůsobte jeho výkon vašim potřebám

InFace je vhodný pro různé typy pleti. Nabízí 3 nastavitelné úrovně sání, takže si vybere každý. Nejnižší stupeň je určen pro suchou a citlivou pleť a střední stupeň pro smíšenou pleť. Pro mastnou pleť je vhodný nejvyšší stupeň sání, který obličej důkladně vyčistí. Stačí stisknout tlačítko napájení.

3 tipy v ceně

Sada obsahuje 3 hroty vyrobené z materiálu šetrného k pokožce, takže nezpůsobují podráždění. První z nich je vhodný pro čištění nosu a nosní oblasti. Účinně odstraňuje i ty nejodolnější černé tečky. Hlavice pro T-zónu vás zbaví přebytečného kožního mazu a černých teček, zatímco kulatá špička je určena pro větší oblasti. Použijte ji k odstranění nečistot a obnovení mladistvého vzhledu pleti.

Propracovaný design

Zařízení je vybaveno výkonným motorem pro efektivní provoz. Lehký a praktický design zajišťuje pohodlí a snadné skladování a baterie zaručuje až 3600 minut provozu na jedno nabití. Navíc je součástí balení kabel USB-C pro snadné nabíjení. Přibližně po 2 hodinách bude výrobek připraven k další práci.

Zahrnuto

  • zařízení pro péči o obličej
  • Nabíjecí kabel USB
  • Tipy x3
  • čisticí kartáč
  • Uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce inFace
Model CF-07E
Barva Bílá
Kapacita nádrže na vodu 30 ml
Hmotnost 260 g
Sací výkon 60 kPa
Pracovní doba 3600 min
Doba nabíjení 2 h
038812
58 ks
6971308400820

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product