• 3% sleva u platby převodem
Silikonowa Mini szczoteczka soniczna do twarzy ANLAN ALJMY04-0G (szara)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Silikonový mini sonický kartáček na obličej ANLAN ALJMY04-0G (šedý)

177 Kč (s DPH) 146 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kartáč na obličej od společnosti Anlan

Malý ultrazvukový kartáček na obličej Anlan pracuje rychlostí až 12 000 otáček za minutu a účinně čistí vaši pleť. 3 typy čisticích břitů a 5 režimů provozu jsou ideální pro každý typ pleti. Díky dlouhé pracovní době a ergonomickému designu je používání výrobku neuvěřitelně pohodlné.

3b3b44e8-c9aa-469b-b6c8-afd69d202175.jpg

Komplexní čištění

Kartáček je vybaven až 3 typy jemných čisticích polštářků šetrných k pokožce. Jsou zodpovědné za hloubkové, celkové a precizní čištění. To vše přispívá k účinné a komplexní péči o pleť. S přípravkem Anlan si důkladně vyčistíte obličej a obnovíte jeho svěží a krásný vzhled.

Přizpůsobeno pro všechny typy pleti

Vyberte si z 5 dostupných režimů, abyste kartáček využili naplno. Rychlosti 1-2 jsou ideální pro citlivou pokožku, která potřebuje zvláštní péči. Rychlost 3 je standardní režim ideální pro každodenní použití. Pro mastnou pleť jsou vhodné rychlosti 4-5 pro hloubkové čištění. Kromě toho si kartáček pamatuje poslední použitý režim a při dalším použití jej automaticky obnoví.

Spolehlivá dobíjecí baterie

Výkonná lithiová baterie přístroje zaručuje dlouhou životnost. Po jednom plném nabití můžete kartáček použít až 400krát! Nemusíte se tedy obávat, že se porouchá v nejméně očekávanou chvíli, například když jste venku. Zubní kartáček Anlan vás nezklame.

Efektivní, ergonomické a funkční

Díky ultrazvukové technologii může kartáč pracovat velmi vysokou rychlostí, což vede k vyšší účinnosti. Díky nízké hmotnosti 85 g a kompaktním rozměrům ji můžete vzít kamkoli s sebou. Skvěle padne do ruky a pohodlně se používá. Kromě toho je kartáček vodotěsný podle normy IPX7, což znamená, že jej můžete bez obav používat v koupelně.

Zahrnuto

  • Kartáč na obličej x1
  • Nabíjecí kabel x1
  • Uživatelská příručka

Specifikace

Výrobce ANLAN
Název Čisticí kartáček na obličej
Model ALJMY04-0G
Materiál Silikon ABS
Vodotěsné IPX7
Rozměry 10,5x6,5x2,5 cm
Přístup na 5V/1A
Hmotnost 85 g
Barva Grey

025839
243 ks
6953156299634

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product