• 3% sleva u platby převodem
Masażer do twarzy z jonizacją inFace CF-03D (żółty)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ionizační masážní přístroj na obličej InFace CF-03D (žlutý)

405 Kč (s DPH) 335 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Ionizační masážní přístroj na obličej InFace CF-03D (žlutý)

Tento produkt inFace nabízí důkladné čištění obličeje pomocí iontů, modrého a červeného světla a termoterapie. Stimuluje tvorbu kolagenu, má antibakteriální účinky a zvyšuje účinnost kosmetických přípravků. Kromě toho je výrobek odolný proti stříkající vodě (IPX6) a jeho lehká a kompaktní konstrukce usnadňuje skladování. Součástí balení je také ochranné pouzdro a nabíjecí kabel USB.


Dovoz záporných iontů

Přístroj má režim kombinující dovoz záporných iontů, vibrace, červené světlo a teplotu 42°. Teplo otevírá póry a vysokofrekvenční vibrace rozkládá živiny na menší molekuly, které se snáze vstřebávají. Červené světlo o vlnové délce 640 nm navíc proniká hluboko do pokožky, zlepšuje její prokrvení a stimuluje tvorbu kolagenu. Kosmetika se lépe vstřebává působením záporných iontů.


Vývoz kladných iontů

Další režim využívá teplo, pozitivní ionty a vibrace. Teplota 42° a příjemné vibrace zlepšují krevní oběh, podporují metabolismus a obnovují pružnost pokožky. Kromě toho vibrace rozkládají zbytky make-upu na menší částice a díky kladným iontům je odstraňují z povrchu pokožky - za tímto účelem položte na hlavici přístroje vatový tampon.


Váš spojenec v boji proti akné

CF-03D používá modré světlo o vlnové délce 460 nm, které má antibakteriální účinek. Odstraňuje bakterie, záněty a jizvy způsobené akné. Záporné ionty usnadňují vstřebávání kosmetických přípravků a dodávají pokožce hladký a zdravý vzhled.


Odolnost proti stříkající vodě

Pro snadné používání je zařízení odolné proti stříkající vodě podle normy IPX6. Můžete jej tedy používat bezpečně a pohodlně bez obav z poškození. Poznámka: Výrobek neponořujte do vody.


Promyšlený design

Výrobek přitahuje pozornost svým neobvyklým bionickým designem. V porovnání s ostatními výrobky tohoto druhu má také mnohem menší a lehčí konstrukci. Díky hmotnosti pouhých 75 g a perfektnímu padnutí do ruky se bude snadno a pohodlně používat. Kromě toho je CF-03D díky silikonovému povrchu příjemný na dotek. Dodává se také s kabelem USB, který usnadňuje nabíjení zařízení - po přibližně 100 minutách bude připraveno na další práci.


Zahrnuto

  • Masážní přístroj na obličej s ionizací
  • Obálka
  • ochranné pouzdro
  • Nabíjecí kabel
  • uživatelská příručka

Specifikace:

Výrobce inFace
Model CF-03D
Barva Žlutá
Kapacita baterie 400 mAh
Jmenovité napětí 3.7V
Jmenovitý výkon 3.7 W
Doba nabíjení přibližně 100 min.
Hmotnost cca 60 g
040068
110 ks
6971308400356

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product