• 3% sleva u platby převodem
Odkurzacz do wągrów, zaskórników LED Liberex
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

LED vysavač pro černé tečky, černé tečky Liberex

444 Kč (s DPH) 367 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Rozmetadlo paroží od společnosti Liberex

Sníte o tom, že se zbavíte nedokonalostí na své pleti? Máte již černé tečky nebo akné? Vyzkoušejte univerzální odstraňovač černých teček Liberex. Díky 5 dostupným úrovním intenzity čištění si jej můžete přizpůsobit svým potřebám a terapie modrým nebo červeným světlem vám pomůže lépe pečovat o vaši pleť. V sadě najdete 4 vyměnitelné koncovky, které využijete při mnoha aplikacích. Přístroj je také vybaven přehledným LED displejem pro snadné ovládání.

Vyberte si optimální úroveň výkonu pro vaši místnost

Nastavte intenzitu čištění podle typu pleti a požadavků. Pětistupňové nastavení vám nabízí řadu možností. Pokud máte jemnou a citlivou pleť, zvolte 20-40% výkon. To vám umožní zbavit se odumřelé kůže a akné na povrchu obličeje. Intenzita 60-80 % je vhodná pro všechny typy pleti. Dokonale vyčistí pleť a odstraní všechny skvrny. V případě mastné pleti dobře funguje intenzita 99 %, která odstraní i ty nejproblematičtější černé tečky.

Dopřejte si osvěžující světelnou terapii

Objevte výhody světelné terapie. Modré světlo vám pomůže v boji proti akné a zpevní vaši pleť. Červené světlo pomáhá zvýšit produkci kolagenu a stimulovat krevní oběh. Můžete jej také použít k relaxační, regenerační masáži obličeje.

4 multifunkční tipy

Sada se dodává se 4 koncovkami, které lze použít různými způsoby. Špička s diamantovou mikrokrystalickou hlavicí umožňuje účinně bojovat proti jizvičkám po akné a odumřelé pokožce. Střední hrot lze použít na celé tělo, zatímco oválný hrot lze použít kolem nosních dírek, očí a zápěstí.

Uživatelsky přívětivý

Přístroj se velmi snadno používá. Pomocí tlačítek + a - můžete pohodlně nastavit intenzitu čištění nebo zvolit režim světelné terapie. Vestavěný LED displej je snadno čitelný a usnadňuje přístup k vysílači. Zobrazuje informace o aktuálním stavu. Snadno se také čistí a díky nabíjení přes USB jej můžete snadno připojit k nabíječce, powerbance nebo dokonce k notebooku.

Snadné a příjemné používání

Obáváte se, že čištění televizoru s vysavačem Liberex bude obtížné? Není třeba! Tvrdou desku před otřením jednoduše omyjte teplou vodou a poté ji otřete nahřátou utěrkou, aby se otevřely póry. Poté zvolte špičku a intenzitu sprchování. Abyste si mohli užívat bezpečné a spolehlivépři čištění pokožky pohybujte přísavkou po pokožce pomalu a nedržte ji na jednom místě déle než 30 sekund. Po dokončení čištění si obličej omyjte studenou vodou a naneste masku na stažení pupínků.

Součástí balení je

  • Rozmetadlo paroží x1
  • Vyměnitelný filtr x10
  • Těsnění x2
  • Diamantový hrot s mikrokrystalickou hlavou x1
  • Střední hrot x1
  • Oválný hrot x1
  • Špička pro světelnou terapii x1
  • USB nabíjecí kabel x1
  • Návod k použití x1

Specifikace

Výrobce Liberex
Nizów Odstraňovač černých skvrn
Rozměry 17,2x4,6x4,2 cm
Hmotnost 150 g
Barva Bílá
Napětí 1,5W
Nabíjení Kabel USB

026409
101 ks
6931446930498

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product