• 3% sleva u platby převodem
Szczoteczka do czyszczenia twarzy Liberex CP006221 (Biały)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kartáč na obličej Liberex CP006221 (bílý)

165 Kč (s DPH) 136 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Kartáč na obličej Liberex CP006221 (bílý)

Pečujte o svůj složitý obličej pomocí kartáče na obličej Liberex. Má měkké štětiny DuPont, které účinně, ale šetrně odstraňují odumřelou pokožku, nečistoty a černé tečky. Nabízí 2 rychlostní režimy a je voděodolný podle normy IPX7. Součástí balení jsou navíc 2 kartáčkové hlavice: pro citlivou a normální pleť.

Účinně odstraňuje nečistoty

Čištění pleti kartáčkem Liberex je 6× účinnější než mytí obličeje. Přístroj je vybaven štětinami DuPont pro důkladné čištění. Hlava kartáčku je navíc navržena tak, aby se do štětin nedostaly nečistoty. Toto řešení usnadní udržování čistoty kartáčku a zabrání růstu bakterií.

2 úrovně rychlosti

Přístroj nabízí 2 úrovně rychlosti, které můžete používat v závislosti na denní době. Ráno používejte nízkou úroveň rychlosti. Kartáček vám jemně vyčistí obličej a stimuluje pokožku. Večer se o to postará vyšší úroveň rychlosti. Důkladně vyčistí vaši pleť, odstraní make-up a kožní maz.

Pohodlná manipulace

Kartáček se snadno a pohodlně používá, takže s ním nebudete mít žádné problémy. Přístroj je vybaven jediným tlačítkem, které vám umožní ovládat RF100. Pomocí něj můžete přístroj zapnout/vypnout nebo změnit úroveň rychlosti. Kromě toho vám chytrý časovač každých 20 sekund připomene, abyste změnili čištěnou oblast. Kartáček se pak po 2 minutách automaticky vypne.

Uživatelsky přívětivé stránky

Zubní kartáček Liberex je plně vodotěsný podle normy IPX7. To znamená, že jej můžete bez obav používat ve sprše. Odolná baterie navíc nabízí 1,2 hodiny nepřetržitého používání. Zařízení můžete nabíjet pomocí kabelu micro USB (je součástí balení). Uvedení výrobku do provozu trvá přibližně 2,5 hodiny.

Přiložené stránky

  • Kartáč
  • Kartáčková hlava x2 (pro citlivou a normální pleť)
  • nabíjecí kabel microUSB
  • Návod k použití

Specifikace

Výrobce Liberex
Model CP006221
Barva Bílá
Provozní napětí DC 3,7 V
Provozní proud 600 mA
Doba nabíjení 2.5h
Úroveň hluku ≤ 50 dB
Třída voděodolnosti IPX7
Vstupní napětí 5 V / 1 A
Napájení 2.2 W
Provozní doba 1,2 h (nepřetržitý provoz)
Hmotnost 168 g
Rozměry 170 x 65 x 63 mm

038629
48 ks
6931446900798

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product