• 3% sleva u platby převodem
Piła ręczna do metalu Deli Tools EDL6007, 150mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Deli Tools EDL6007 ruční pila na kov, 150 mm

59 Kč (s DPH) 49 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Externí sklad: expedujeme do 1-3 prac. dnů
Na prodejně v zboží nachystáme do 1-3 prac. dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů

Deli Tools EDL6007 ruční pila na kov

Vybavte se univerzální ruční pilou, která vám umožní řezat nerezovou ocel, měď, hliník, plast a mnoho dalších materiálů. Odolná a ostrá čepel umožňuje efektivní práci a robustní hliníková konstrukce s protiskluzovou rukojetí přispívá k pohodlí.

Efektivita především

Speciální pilový kotouč z pružinové oceli 65 Mn zajišťuje efektivní provoz. Díky ní můžete efektivně řezat dřevěné desky, plasty, hliník, měď, nerezovou ocel a další materiály. Vsaďte na nejvyšší kvalitu a získejte více možností.

Propracovaný design

Rám pily je vyroben z hliníkové slitiny, takže je extrémně pevný a zároveň lehký. Rukojeť je navíc potažena vrstvou protiskluzového materiálu, který vám zajistí bezpečný úchop a lepší kontrolu při používání. Díky odšroubovatelné konstrukci lze čepel snadno vyměnit za novou.

Specifikace:

Výrobce Deli
Model VÝROBCE EDL6007
Materiál rámu Slitina hliníku
Materiál čepele Ocel 65 Mn
Délka čepele 150 mm (6")
Barva Žlutá

032777
81 ks
6974173017193

Prozatím žádná hodnocení zákazníků.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product