• 3% sleva u platby převodem
Dětská neoprenová plovací vesta Neo Splash Pirates žlutá 18-30 kg
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Dětská neoprenová plovací vesta Neo Splash Pirates žlutá 18-30 kg

Dětská neoprenová plovací vesta Neo Splash Pirates žlutá 18-30 kg
593 Kč (s DPH) 490 Kč (bez DPH)
check expedice do 3 dnů
Zboží je skladem u dodavatele a expedujeme do 3 pracovních dnů
Na prodejně v Ostravě zboží nachystáme do 3 pracovních dnů
rotate_left Vrácení zboží do 14 dnů je samozřejmost
sync Nevhodné zboží vyměníme do 30 dnů
Dětská plovací neoprénová vesta Neo Splash Pirates ve žlutomodré kombinaci je určena pro malé plavce i plavkyně. Tato vesta je určena pro děti ve věku zhruba 3 - 6 let, hmotnost 18- 30 kg, obvod hrudníku 56 - 61 cm (rozhodující je hmotnost plavce). Vesta je vyrobena z neoprénu o tloušťce 2 mm potaženého polyesterem. Uvnitř vesty jsou vyjímatelné výztuže z nenasákavé pěnovky, které dítě nadnáší a udržují jej v přirozené poloze. Neoprén je velmi příjemný na dotek a dětem nevadí jej nosit na sobě. Vesta se zapíná na zip + suchý zip. Mezi nohama je pak popruh s přezkou pro správné utažení zabraňující vyklouznutí uživatele z vesty. Slouží jako výborná pomůcka pro začínající plavce. Vesta je lehká a dobře se s ní manipuluje. Vesta je vyrobena v souladu s technickou normou EN13138-1:2008. Plovací pomůcka třídy B - Seznámení uživatele s plaveckými styly, aktivní uživatel - obléká se.
P24SF220PA-3-6
10 ks
4008332510354
Hodnocení produktu 
2023-08-28

Ověřený zákazník

Naprosto mě uchvátila lehkost plovací vesty, stejně tak design. Nemohu zatím posoudit výrobek ve vodě, protože nás teprve čeká dovolená, nicméně domnívám se, že když je to potěšení pro oči a na omak, splní svůj účel i ve vodě.

Recenze k produktům zobrazujeme pouze od Ověřených zákazníků, kteří produkt zakoupili. Zákazníkům několik dní po doručení objednávky příjde e-mail s žádostí o vyplnění recenze na zakoupené produkty. Do recenzí zasahujeme pouze v případě, že jsou vulgární, nehodnotí daný produkt nebo jsou protiřečivé (například pokud zákazník ve slovním hodnocení uvádí, že je maximálně spokojen, ale produktu udělí jen jednu hvězdičku apod.).

Reviews can be placed by customers that purchased this product